Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdag kväll 😊

Detta blev visst en riktig vilovecka för mig eftersom jag inte vågat springa pga min fot. Det kanske bara är bra för mig. Jag kommer prova springa på lördag och självklart bada för det saknar jag för det har jag inte gjort en endaste gång den här veckan.

Det har varit fullt upp på Centrumskolan och sedan blev det bussen hem och då kom regnet. Det har annars varit en fin dag med sol mellan molnen. Nu kanske ni undrar hur det går med bilen i Malmö. Den ska lagas, det var tydligen en bult som gått sönder och förstört något som har med batteriuppladdningen att göra. Vi vet inte om detta kommer gå på försäkringen eller inte. Det kommer bli en dyr historia, runt 10 000 och idag hade vi vår andra bil inlämnad på service och då var vi tvungna att byta bromsskivor och belägg. Det kunde göras idag så vi har fått bilen fast det var heller inte gratis. Nu flyger pengarna iväg på våra bilar, så tråkiga pengar att lägga. Bilar ska bara rulla.

Det har inte blivit många knop gjorda ikväll heller. Nu längtar jag till sportlovet för det känns som jag skulle behöva vara ledig och få energi. Det är bara en jobbvecka kvar. Fast nu har jag en helg att se framemot, och vi har inget inplanerat än så länge. Vi får se om vi hittar på något, kanske träffa någon eller några. Just nu ligger helgen helt öppen.

Hur har ni haft det idag?

Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

Bilden är tagen idag när jag gick på promenad med några elever.

2 kommentarer