Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdag kvĂ€ll 😊

Detta blev visst en riktig vilovecka för mig eftersom jag inte vÄgat springa pga min fot. Det kanske bara Àr bra för mig. Jag kommer prova springa pÄ lördag och sjÀlvklart bada för det saknar jag för det har jag inte gjort en endaste gÄng den hÀr veckan.

Det har varit fullt upp pÄ Centrumskolan och sedan blev det bussen hem och dÄ kom regnet. Det har annars varit en fin dag med sol mellan molnen. Nu kanske ni undrar hur det gÄr med bilen i Malmö. Den ska lagas, det var tydligen en bult som gÄtt sönder och förstört nÄgot som har med batteriuppladdningen att göra. Vi vet inte om detta kommer gÄ pÄ försÀkringen eller inte. Det kommer bli en dyr historia, runt 10 000 och idag hade vi vÄr andra bil inlÀmnad pÄ service och dÄ var vi tvungna att byta bromsskivor och belÀgg. Det kunde göras idag sÄ vi har fÄtt bilen fast det var heller inte gratis. Nu flyger pengarna ivÀg pÄ vÄra bilar, sÄ trÄkiga pengar att lÀgga. Bilar ska bara rulla.

Det har inte blivit mÄnga knop gjorda ikvÀll heller. Nu lÀngtar jag till sportlovet för det kÀnns som jag skulle behöva vara ledig och fÄ energi. Det Àr bara en jobbvecka kvar. Fast nu har jag en helg att se framemot, och vi har inget inplanerat Àn sÄ lÀnge. Vi fÄr se om vi hittar pÄ nÄgot, kanske trÀffa nÄgon eller nÄgra. Just nu ligger helgen helt öppen.

Hur har ni haft det idag?

Jag önskar er en fortsatt trevlig kvĂ€ll, kram Susann 💜

Bilden Àr tagen idag nÀr jag gick pÄ promenad med nÄgra elever.

2 kommentarer