Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 10 februari 2022 😊

Godmorgon, firade ni igÄr?

Det blev inget bubbel för vÄr del, vi sparar det till helgen. Idag vaknar jag upp till Ànnu en ganska mörk morgon med en temperatur pÄ nollan. Mats har tagit bussen till jobbet idag, vilket vi behöver bÄda dÄ volvon Àr inlÀmnad pÄ service idag. Jag ska ta bussen lite senare, runt halv tio.

HÀr hÀnder inte sÄ mycket och jag vilar fortfarande min högra fot, fÄr se om jag ska prova att springa ikvÀll. Det vore skönt om jag kan springa för det blir segt nÀr jag inte kan springa för dÄ blir jag sÄ lat. Jag orkar inte ens ut pÄ en promenad och det kÀnns inte bra för min vardagsmotion.

Idag i Orsakullans utmaning Ă€r det fokus pĂ„ – En tĂ„gresa
 Jag Ă„ker vĂ€ldigt sĂ€llan tĂ„g för om jag fĂ„r vĂ€lja sĂ„ Ă„ker jag eller kör hellre bil. Jag blir lite Ă„ksjuk pĂ„ tĂ„g som brukar hĂ„lla i sig ett tag efterĂ„t sĂ„ dĂ„ tycker jag det Ă€r lite jobbigt. I och för sig Ă€r jag inte lika Ă„ksjuk som innan min fallolycka. Senast jag Ă„kte tĂ„g var nĂ€r vi Ă„kte hem frĂ„n Malmö i söndags och det berodde pĂ„ att vĂ„r bil gick sönder sĂ„ den stĂ„r kvar i Malmö pĂ„ en verkstad.

FÀrgen i Heidis och Nettans utmaning Àr ljusgul. Det fick bli en bild pÄ Mats med sina skidklÀder.

Kristina undrar i sin februariutmaning – Vad lĂ€ser du helst tidningar eller böcker? Det Ă€r inget som jag helst lĂ€ser fast jag lĂ€ser fler böcker Ă€n tidningar. NĂ€r jag var tonĂ„ring lĂ€ste jag mycket serietidningar sĂ„ dĂ„ var det nog 50-50. Nu lĂ€ser jag inte sĂ„ ofta dĂ„ jag fortfarande inte kan lĂ€sa helt obegrĂ€nsat efter fallolyckan.

Under tiden som jag har suttit med detta inlÀgg sÄ mÀrker jag att det har ljusnat utanför sÄ det verkar bli en fin dag med sol idag med.

Nu önskar jag er alla en hĂ€rlig torsdag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Torsdagen den 10 februari 2022 😊