Torsdagen den 14 januari 2021

Godmorgon denna regniga morgon. Utomhustermometern står på nollan så det lär väl inte komma någon snö idag heller.

Jag har börjat att vakna tidigt om morgnarna igen, vilket jag egentligen tycker är skönt. Jag känner att jag kan ligga kvar en stund i sängen innan jag går upp 7.30. Jag har även kommit in i en rutin att äta lite till frukost, jag som inte är en frukostmänniska. Jag tänkte att jag skulle vara bättre på det i år, så det blir en halv portion havregrynsgröt varje morgon.

Torsdag idag och snart har det gått en vecka på Centrumsskolan. Tiden går så otroligt fort. Eftersom det är torsdag så jobbar Mats hemifrån idag, det är ovant att ha honom hemma. Min morgonrutin blir lite störd, vi får väl se hur länge han ska jobba hemifrån på torsdagar. Det är ju lite konstiga tider fortfarande. Det verkar ju som att vi kommer få leva i den här konstiga tiden ett tag till. Jag hoppas att det snart märks en skillnad när vaccinationerna har kommit igång.

Idag ska jag fixa en present efter Centrumskolan för vår guddotter Molly fyller 14 år idag. Vi tänker att vi ska svänga förbi ikväll med hennes present. Jag får se vad jag hittar på för jag har ingen susning om vad jag ska köpa. Vad köper en till en fjortonåring?

Igår var jag alldeles för trött för att städa efter min digitala utbildning så Mats han lovade att göra det idag istället så det hoppas jag att han kommer ihåg.

Annars har vi inga direkta planer, ev. hinner vi en tur till gymmet. Att styrketräna var ju en utav råden jag fick av fysioterapeuten igår för min höft. Han skulle jäven skicka övningar till mig.

Nu önskar jag alla en härlig torsdag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.