Arbete/sjukskrivning,  Jag

Torsdagen den 25 augusti 2022 – ingen sovmorgon 😊

Godmorgon alla fina som tittar in till mig. Jag hade planerat att jag skulle sova lÀnge idag och hur gick det? sov vanligt vaknade jag alldeles för tidigt och steg upp klockan sju. Jag skulle verkligen behöva sovmorgon fast jag lyckas inte sova. Det Àr tur att jag i alla fall hinner vila innan jag ska börja jobba. Den hÀr terminen börjar jag runt elva i stort sett alla dagar i veckan. Nackdelen Àr att jag inte vill göra för mycket hÀr hemma sÄ jag har slösat min energi innan jag kommer till Centrumskolan.

Torsdagar Àr den dag dÄ mitt schema Àr ganska fullt. Jag Àr glad att jag ligger i fas med mina lektioner och jag hann planera dagens igÄr. Jag försöker verkligen hitta en bra struktur sÄ jag inte behöver sitta framför datorn i onödan dÄ jag mÀrker att jag fÄr lite yrselsymptom. Nu gÀller det att hushÄllar med tiden framför datorn sÄ jag hÄller och inte gÄr bakÄt i min habilitering.

IgÄr var en bra dag dÄ jag hade planeringstid och hann med det jag ville. Varannan onsdag kommer att se ut sÄ och den andra onsdagen kommer jag ha ett fullt schema med hemkunskapslektioner. KvÀllen igÄr spenderades i soffan i uterummet och jag gjorde sÄ lite som möjligt. Mats var ivÀg pÄ kvÀllen och repade med lokalteatern. Jag kom tidigt i sÀng för jag kÀnde att jag behöver mina timmars sömn.

I eftermiddag ska jag bara hem och försöka sova lite innan vi ska spela paddel med Malin och Urban. Vi behöver Ă€ven packa inför vĂ„r resa till Stockholm imorgon. Äntligen kommer vi ivĂ€g pĂ„ Ubbes 50 Ă„rstrip som han fick i present och han fyllde 50 2020. TĂ€nk vad en pandemi kan stĂ€lla till det. Det ska bli kul att komma ivĂ€g och det var lĂ€ngesedan vi var i Stockholm. Vi brukar försöka Ă„ka till huvudstaden nĂ„gon gĂ„ng pĂ„ sommaren fast i Ă„r hanns det inte med dĂ„ vi prioriterade att bara vara hĂ€r hemma mestadels.

Nu önskar jag dig en trevlig torsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer