Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

27 augusti 2022 – Godmorgon från Hammarby sjöstad

Godmorgon alla som tittar in till mig. Igår blev en kort jobbdag då jag slutade 12. Jag hann äta lite snabbt innan jag åkte hem för att packa in och sedan skulle vi hämta upp Malin och Urban. Vi kom iväg 10 min senare pga av oss eftersom Mats inte kom iväg när han hade tänkt.

I bilen hade vi förberett skumpa och snacks eftersom vi firade Ubbes 50 årsdag med denna resa till huvudstaden. 2 år senare fast bättre sent än aldrig.

Vi checkade in på Radisson park inn i Hammarby sjöstad. Tyvärr inget hotell som jag kommer bo på mer. Tyckte det var ganska B, halvtaskig service, vårt rum luktade konstigt och jag fick lite allergisk reaktion i halsen fast det rummet som de erbjöd mig att byta till var sämre och luktade i stort sett likadant. Det gäller att inte vara på rummet så mycket. Det enda som var plus var det stora fönstret med fin utsikt från 11: e våningen.

Vi skålade in vår lilla trip i champagne.

Sedan gick vi till en restaurang 100 m från hotellet, Göteborg. Därefter gick vi och spelade kort på rummet tills det var dags att sova.

Idag steg jag upp 6.45 för att använda gymmet som ligger bredvid hotellet. Eftersom vi inte är hemma och kan springa och bada så blir det gym och dusch.

Nu har jag gymmet färdigt så nu ska jag in i duschen och sedan frukost. Jag hoppas att frukosten i alla fall får plus. Sedan ska vi göra stan. Ha det, kram Susann 💜

4 kommentarer