Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 3 februari 2022

Det har varit en riktig händelselös dag idag här hemma. Mats har suttit i teamsmöte hela dagen fast har haft tid att fika och äta lunch tillsammans med mig. Jag har i stort sett inte gjort mycket, låtit tvättmaskinen jobba. Det blev en snabb tur till affären här i Lindsdal. Jag åkte dit för att köpa mjölk fast kom hem med helt andra saker. Mitt huvud är inte alltid med mig. Den mjölken vi hade räckte till lunchen så vi får köpa mjölk en annan dag.

Imorgon blir det Centrumskolan igen för det var bara biverkning från vaccinet jag hade igår som tur var. Än så länge har vi inte haft Corona vad vi vet, peppar, peppar…

Nu när de ska släppa på restriktionerna så känns det som om en kan börja planera lite igen. Jag drömmer mig bort och vill gärna bila i Europa igen. Vi gjorde det 2008, 2010 och 2015 och har velat göra det sedan dess. Vi får se när vi får till en sådan resa. Då bilade vi först till Gardasjön och sedan vidare till Franska Rivieran. Det var en härlig semester som vi gjorde tillsammans med en annan familj, Oskarssons.

Ibland är det kul att se tillbaka och minnas för att sedan blicka framåt mot nya mål.

Jag önskar er en trevlig kväll, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Torsdagen den 3 februari 2022