Tvättdag ☀ Vilodag ☀ Fixardag

Det blev sovmorgon för mig idag, så skönt. Det var längesedan jag kunde sova så länge en söndag. Det mysiga var att Mats gjorde frukost som vi åt i sängen medans vi tittade på en film. Det blev en lugn och skön start på den här dagen, precis som jag behövde. Mats hade gjort amerikanska pannkakor och kom med lite annat smått och gott som apelsinjuice, chark och ägg.

Det första jag gjorde när jag hade kommit upp var att sätt igång en maskin tvätt och sedan har maskinen fått jobba hela dagen. 😊

Det blev en tur in till Hansa för att köpa lite födelsedagspresenter så nu är det avklarat vilket jag tycker är skönt. Jag gillar att vara ute i god tid så jag slipper stressköpa något i sista minuten. Jag hittade även en löparjacka till mig, i märket craft som jag gillar. Den var svart och på rea och sådana köp är de bästa.

Det blev även en tur till Giraffen och så köpte vi med oss sushi på vägen hem.

Jag har även vilat mycket idag så jag ska vara redo för en ny vecka på Centrumskolan.

En av de roliga sakerna idag var att Victor ringde, den äldsta sonen som jobbar i Byxelkrok på en restaurang. Han brukar aldrig ringa utan anledning och det gjorde han inte idag heller. Han skulle bara berätta att han och två till skulle komma ikväll/natt efter jobbet för en utav dem skulle med tåget vid klockan 6 imorgon bitti. Det ska bli kul att träffa honom och har jag tur stannar han till tisdag. Vi har inte träffat Victor så mycket i sommar så då känns det extra kul att ses.

Jag hoppas att din helg har varit bra, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *