Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Underbara smaker

Lovade ju ett inlägg om besöket på Postgatan igår kväll, här kommer det.

Jag har länge velat prova äta där fast inte riktigt vågat för när jag har tittat på menyn har jag känt att maten kanske inte är för mig plus att det är en lite dyrare restaurang.

Mats syster Malin och hennes man Johnny brukar äta där och säger att maten är jättegod. Vi bestämde att vi skulle följa med dem en kväll när de åt där, och igår blev det äntligen av 😊

Malin och Johnny hade aldrig ätit ostron så då var vi ju tvungna att beställa det👍 På menyn fanns vanliga ostron (råa) och gratinerade ostron vilket jag aldrig hade ätit. Alla förutom Mats tog en av varje sort. Mats vågade inte sig på det gratinerade.

Och det var ljuvligt fast jag föredrar naturella, så gott. Johnny var skeptisk innan fast han kan till och med äta det igen och Malin tyckte också det var gott. 😊

Därefter beställde Mats och jag en tartar på ryggbiff och jag säger bara wow vilka smaker, så gott. Allt serverades under ett sotat salladsblad, vilken gömma det fanns därunder.

Till huvudrätt tog jag en råbiff och Mats tog entrecote och vi blev inte besvikna om vi säger så. Till det serverade de egengjorda pommes som var fantastiska, inga McDonalds pommes här inte. Det var som en explosion i munnen av olika smaker som verkligen gifte sig med varandra.

Efter noga övervägande och en viss väntan kunde vi inte låta bli att beställa efterrätt också. Mats tog självklart en crème brûlèe med hallonsorbet och jag vaniljglass med en mousse av mjölk och fläderblom och bakad rabarber med havrecrunch.

Min efterrätt

När Rasmus kom och hämtade oss var vi proppmätta, lite fattigare fast så nöjda. Det blev en trevlig kväll tillsammans med Malin och Johnny 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *