Familj,  Jag

Uppdatering av barnen

När barnen var mindre skrev Mats och jag om speciella saker som hände i barnens liv. Nu när gör vi inte det längre, kan tycka att det är synd fast jag vet inte varför det kom sig att vi slutade. Jag tänkte att jag kunde göra en liten nulägesbeskrivning om vad som händer i våra barns liv. Det är alltid roligt att gå tillbaka att läsa och minnas.

Victor – Imorgon börjar Victor ett nytt jobb som personlig assistent till en tonåring med neuropsykiatrisk problematik. Victor har jobbat hela hösten på Gröna stugan, en restaurang som servitör. Han kände att det var dags för att prova något annat. Det är första riktiga heltidsanställningen som han har. Victors fritidssysselsättning just nu är att träna på gym, där tillbringar han många timmar. Victor bor tillsammans med Sabina vid snurrom i en fyrarumslägenhet. De har bott där över ett år.

Samina – Samina bor fortfarande i Malmö i en studentlägenhet. Hon går andra terminen på socionomprogrammet och skolan tar mycket av hennes tid. Just nu ligger hon i fas med alla tentor och det är skönt för henne, släpande tentor är stressande. När hon har tid tränar även hon på gym. Samina var hemma över jul och nyårshelgen fast nu kommer hon vara i Malmö ett tag innan hon kommer hem.

Rasmus – Rasmus gör värnplikten i Eksjö. Han tycker inte det är jätteroligt då han inte tycker själva ”miljön” är den bästa. Den 14 juni kommer han att mucka så nu är han typ halvvägs. Han kommer hem varje helg, självklart är det inte vi föräldrar som drar utan flickvännen Tova. När han är hemma på helgerna är det slappa som gäller, bara vara tillsammans med Tova.

Det är verkligen en ynnest att få följa sina barn i deras liv och utveckling. Att ha följt dem i deras resa fram till nu i vuxen ålder och nu känns det som det är en ganska spännande tid framöver då de är på väg in i samhället och med allt vad det innebär. Jag och Mats är så stolta över våra barn, vilka fantastiska personer som de har blivit och självklart vill en tro att vi hade något med saken att göra.😍