Utbildning och reportage

Idag var jag väldigt trött när jag steg upp i morse och jag tycker det har hängt i hela dagen. På Centrumskolan har det varit väldigt lugnt, brukar vara så för mig på onsdagar. Jag gick lite tidigare från skolan för att jag skulle hinna hem till ett zoom-möte och sen skjutsade jag även Annika hem så hon skulle kunna ha mötet hemifrån.

Jag hade några minuters marginal innan mötet satte igång och när jag hade anslutit till mötet kom jag på att jag hade glömt ansluta min externa kamera. När jag sedan hade kopplat in kameran så fick jag ingen bild så de kunde se mig på mötet. Efter kanske tio minuter hittade jag inställningarna så jag kunde få kameran att fungera. Utbildningen var en fortsättningskurs på Clio, skolans digitala läromedel.

Efter mötet blev jag så sugen på fruktsallad så vi åkte till Maxi för att handla frukt. Jag ville även passa på att köpa Kalmar Läns tidning innan den ny kommer imorgon. Det var ju i torsdags, förra veckan som vårt reportage skulle vara med och jag har fortfarande inte fått tidningen hemskickad som han lovade att jag skulle få. Jag var ju nyfiken på hur det blev i tidningen så då köpte jag den.

Jag tyckte att det var ett personligt reportage och att de flesta hade fått komma till tals som jag ville. Det jag berättade för honom har han fått med så jag är nöjd och har inget att klaga på. Här kommer en bild som jag har tagit på reportaget.

Nu blir det Mästerkocken och fruktsallad och sedan Renés brygga. Därefter behöver jag nog sova.

Ha en fortsatt trevlig kväll, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.