Välkommen fredagen den 15 maj 2020

Det ser lite kallt ut idag för solen kämpar för att komma fram bakom molnen. Jag hoppas att det blir en skön dag lite längre fram. Idag är en ledig dag och jag ska bara småplocka lite här hemma, för just nu gör jag inte så mycket som tar på min energi med tanke på att jag gått upp i tid.

Jag ska åka till intersport idag för jag ska köpa en yogamatta, jag har länge tittat på en och idag tänker jag slå till. För imorgon lördag ska jag yoga tillsammans med Linda, hon brukar alltid ha en grupp utomhus nån gång per år och i år är jag inbjuden. Vi kommer att vara på Långviken, träna, yoga och de som vill ta ett dopp i det blå. Självklart, känns det som att jag kommer hoppa i vattnet.

Nu på förmiddagen tänkte jag även åka en runda med min systemkamera, det var längesedan jag var ute och tog kort. Tänkte att det kan vara lite rogivande att komma ut i naturen och bara andas och få energi.

Ikväll har vi inget inplanerat än så länge, fast jag är sugen på att umgås. Får se hu trött Mats är när han kommer hem. Oftast vill Mats bara vara och ta det lugnt på fredagar.

Jag önskar alla en fin fredag, kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *