Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Välkommen lördag 😊

Godmorgon, den här lördagsmorgonen. Det blev inget inlägg igår kväll för jag var för trött helt enkelt. Gårdagen flöt på bra och på elevens val bakade jag tillsammans med en elev, kladdkaka. Eleven och jag prankade en kollega till mig. Vi gav kollegan en fin bit kladdkaka och eleven hade hällt salt på och sedan florsocker för att dölja saltet. Kollegan åt upp och sa att det var gott. Så pranket bev inte som eleven hade tänkt, för kollegan hade bara tänkta tt det smakade kanske lite mycket salt fast att det ändå var gott till chokladsmaken.

Efter Centrumskolan åkte jag hem för att vila för äntligen hade fredagen kommit och höjdpunkten för denna vecka var bokcirkelträffen. Jag och Annika hade längtat hela veckan eftersom det var så längesedan vi hade bokscirkelträff. Vid 17.20 blev jag hämtad av Urban, Malins man som körde oss till Camilla. När vi kom dit hade Märit redan kommit. Tyvärr kunde inte alla komma så det blev vi fyra. Det blev en trevlig kväll och Camilla bjöd på fisksoppa och ett gott vitt vin till. Efter maten blev det bokprat och även om det var längesedan jag läste boken så med allt prat mindes jag boken mer och mer. Jag gav boken en 3 i betyg på vår 5 gradiga skala.

När vi hade avhandlat boken så blev det en massa annat prat, om jobb, semesterresa och annat smått och gott. Timmarna går verkligen fort när en har roligt. Strax innan 22 hämtade Mats oss och när jag kom hem tittade vi på Bäst i test innan det var dags för sängen.

Jag har sovit sådär i natt, vaknat många gånger under natten, vet inte vad det beror på… antagligen mitt intag av vin igår kväll. Nu har vi startat upp denna lördagsmorgon och termometern visar minus 6 grader så idag är det kyligt när vi ska springa och bada. Jag ska dock inte springa då jag tänker att jag ska vila min fot. Det blir trana på utegymmet istället medan de andra springer. Självklart ska jag bada för det är så härligt att göra.

Nu ska jag fixa lite varm dryck innan det är dags för oss att åka till Norrlidsslingan. Jag önskar er alla en fin lördag, kram Susann 💜

4 kommentarer