Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Vi hoppas på snö ❄⛄

Godmorgon alla fina vänner som tittar in här. 💜

Idag ställdes alarmet tidigare än vad jag brukar för idag är det sista skol och jobbdagen så jag behöver vara på jobbet tidigare än 10.15. Idag går eleverna mellan 8.45-10.00 så jag bara förskjuter min arbetstid. Avlsutningsdag och då brukar vi fika, sjunga och gå tipspromenad tillsammans med eleverna innan de får gå på jullov. Sedan när de har gått hem är det städning och fixa det sista innan vi lärare också får gå på julledighet.

Idag är det kallare och det lovades ju snö framåt tisdagen och jag hoppas att det blir så för det är något visst med en vit jul. Det är kallare utomhus idag, minus 6 grader så jag får nog skrapa bilrutan innan jag åker till jobbet idag. Hur ser det ut hos er, har ni snö?

Bilden är målad av Ingela Carlsson

När jag kommer hem blir det säkert vila och sedan får jag se om jag ska springa ikväll för jag är fortfarande rosslig i halsen. Jag kan tänka mig att jag följer med Mats när han springer så går jag en promenad istället medans han springer. Sedan om ork finns får det bli lite julgodistillverkning ikväll. Godis som måste finnas vid jul i detta hem är knäck utan mandel, chokladkola, risbräck och Oskarssons mjuka kola. Vi får se vad som hinns/orkas med i kväll.

Nu önskar jag er en härlig tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *