Vilodag

Inget har vi haftinplanerat idag och det är skönt med tanke på att vi träffade Malin och Johnny igår kväll. Det blev en trevlig kväll med god mat och spel.

När vi vaknade i morse blev jag sugen på att äta hotellfrukost för det var ett tag sedan vi gjorde det. Vi valde Scandic som vi tycker har levererat när vi varit där. Vi kom nog precis i ett bryt då det varit många där för många saker var slut fast det fylldes på ganska snabbt. Det blev självklart äggröra och bacon och jag avslutade med pannkakor.

Efter frukosten åkte vi hem för då var jag trött igen. Det fick bli sängen och sova. Jag halvsov i en och en halv timme, så skönt. Därefter åkte vi till Ikea för jag skulle köpa ramar till mina bilder som jag framkallat. Jag måste ju visa mina bilder som jag har fotograferat.

Mina fotografier fick hänga i uterummet

Efter Ikea fixade vi lite studentpresenter, skönt att ha det gjort. Det blev även en tur in på Elgiganten och efter det besöket är min man nöjd. Vi köpte en tv som vi ska ha i uterummet, en Samsung Qled för det ska vara det bästa i ett ljust rum som vårt uterum. Sedan körde vi till Erikshjälpen för att titta efter en korg, fast vi hittade ingen utan kom hem med lite annat smått och gott. Vi hittade små glas som vi tänker ha som likörglas, 12 stycken för 120 kr tyckte vi var ett kap.

Nu är tv:n upphängd och mina tavlor så kvällen kommer spenderas i soffan i uterummet, bara vara, samla energi och slappa.

Ha en bra kväll

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *