Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Ser en viss struktur 👍🏾

Igår efter vår träning fick vi väldigt mycket gjort. Lilla gästrummet nere är nästan färdigt 😊

Att flytta ”Victors” säng till övervåningen var mer slitsamt än vad jag hade föreställt mig. Vi slet som djur uppför trappan, Mats och jag 🤪

Att sedan flytta ner vår 140 säng var lätt som en plätt. ” Rasmus” säng var ännu lättare att flytta, dock inte nerför någon trappa utan bara in i nästa rum uppe. Hela förmiddagen jobbade vi på bra, vi var även en tur till återvinningscentralen och det blev ett besök till Ikea för köp av en Billybokhylla till lilla gästrummet.

Sedan runt 13 fick jag sådan huvudvärk att jag bara fick lägga mig, tog två tabletter och försökte sova bort värken. Det dunkade i skallen och jag frös och mådde illa. Där blev jag liggandes i mer än två timmar 🙁

När jag hade piggnat till fortsatte jag hjälpa till i vårt kaos.

Nu är nog alla förvaringsmöbler på plats så nu ska alla småsaker som ligger utspridda i hela huset in på rätt plats eller om jag är duktig kan jag slänga en hel del.

På kvällen grillade vi och sedan slappade vi framför Netflix.

Idag ska jag ta det lugnt, tror min kropp inte gillar när jag går fram och tillbaka och vrider på huvudet i alla riktningar som det blir nu när vi försöker få struktur och ordning här hemma. Jag tror det var därför jag fick huvudvärk igår em.

Jag önskar alla en härlig måndag 💜

1+

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *