Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Valborg 2019

Sista dagen i april och som vanligt sjunker temperaturen den här dagen. Här råder eldförbud så inga brasor kommer att värma ikväll. Vi brukar inte fira valborg så mycket utan det är nästan som en vanlig dag. När barnen var små gick vi självklart till brasan fast nu känns det inte lika viktigt. Ikväll kommer Rasmus och Tova, det var ett tag sedan vi sågs eftersom Rasmus hade helgtjänst i helgen. Fast nu ses vi lite längre då han kommer att vara hemma till och med söndag. Så himla mysigt. <3

Ikväll blir det grillning, har inte riktigt bestämt vad vi ska grilla. Det får väl bli vad jag fastnar för i affären. 🙂 Jag tänker om jag handlar direkt efter Ability så kanske inte det är så många i affären, om jag har tur.

Idag har jag telefontid med läkaren eftersom min sjukskrivning gick ut i fredags. Jag hoppas hon fortsätter min sjkskrivning ett tag till då jag verkligen har upptäckt att jag har svårt med fokus och koncentration, vilket blir svårt i en jobbsituation.

Ha en trevlig valborg <3

One Comment

  • Rozanne Buonocore

    hi!,I like your writing so much! share we communicate more about your post on AOL? I need an expert on this area to solve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to see you.

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.