Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Uppföljning

Idag kom arbetsterapueten från arbetsförmedlingen för en liten uppföljning. Hon ville se hur det går nu på Ability. Det är bra att de föjler upp tycker jag, känns som alla finns för mig och vill att det ska fungera för mig på bästa sätt och det är ju en bra känsla. Jag får säga det igen att jag verkligen har haft bra handläggare och folk omkring mig när det gäller min sjukskrivning med tanke på att oftast får en bara höra det negativa.

Passerar förbi detta magnoliaträd vaje morgon jag kommer till Ability

Idag har det gått bra på Ability, jag har gjort två uppgifter varav en skrivuppgift som jag gjorde för hand. Förra vckan gjorde jag den uppgiften på datorn och då gick det inte så bra utan blev väldigt illamående. Målet idag har ju varit att behålla min status, att jag ska må likadant som jag kommer som när jag går hem. Andra uppgiften var en datoruppgift och den fungerade rätt bra då den gick ut på att surfa runt och ta reda på kostnader för tex, flygresor, hotell mm.

När jag gick hem kände jag att jag hade ont i nacken efter att ha stått vid datorn. Det är faktiskt ett dilemma, för nu i eftermiddag kväll har jag riktig värk och överväger att ta en ipren. Att få sån värk efter att ha gjort uppgifter vid ett skrivbord känns väldigt tungt, kommer ju säkert inte bli bättre om en alltid skulle arbeta vid ett skrivbord. Det verkar ju inte vara det bästa i ett framtida jobb.

Kommentarer inaktiverade för Uppföljning