Jag,  Sjukskriven/Arbete

1 juli 2022

Redan en ny månad, tiden går verkligen fort. Idag försökte jag somna om efter att Mats åkt till jobbet. Det gick inte bra, jag kunde inte somna om även om jag egentligen hade behövt lite mer sömn. Det blir till att sova idag. Jag pratade med dottern nu på morgonen och hon berättade att de ska flytta från och med augusti. Som de har längtat efter en ny lägenhet för den de bor i nu är gammal och lite sunkig. Nu kommer de bo nära Rasmus och Tova, kul för då har vi nära till våra barn när vi besöker dem i Malmö.

Idag är det mulet med en temperatur på 20 grader. Vi får se om det kommer något regn idag, som det egentligen utlovades igår. Vi skulle behöva regn för det är väldigt torrt överallt.

Idag har har jag inga direkta planer mer än plocka iordning efter vår trevliga kväll igår. Diskmaskinen behöver tömmas och fyllas på annars tänker jag göra så lite som möjligt idag, bara för att samla energi.

Ikväll ska vi till Catta för lite sång och samkväm. Catta är en körkompis till Mats så jag antar att det kommer en massa andra körkompisar. Det ska bli trevligt.

Vad händer för er idag?

Jag önskar Dig en härlig fredag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för 1 juli 2022