Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 2 juli 2022

Idag är det en mulen dag och solen tittar fram lite då och då. Igår kväll kom det efterlängtade regnet. Det regnade och åskade rätt bra så det rensade ut luften. Det var precis det som behövdes. Igår och idag var vilodagar för mig för att orka med aktiviteterna på kvällarna.

Igår var vi hos Catta för en sångkväll. Vi pratade och sjöng hela kvällen tills det var dags att åka hem vid 23-tiden. Jag körde för jag ville inte dricka alkohol då vi skulle upp som vanligt idag för att springa och bada.

Vid halv åtta gick jag upp, packade frukosten för jag tänkte att det nog gick sitta ute och äta frukost efter badet. Jag sprang 2 kilometer och det blev som intervaller som vanligt då min fot fungerar bäst om jag gör på det viset. Solen orkade knappt titta fram i morse. Det var 16 grader i luften och 19,4 grader i vattnet så det var riktigt skönt att simma omkring i vattnet som kändes väldigt varmt.

Efter doppet blev det frukost trots att regnet hängde i luften och det kom till och med några stänk fast vad gjorde väl det.

Efter frukosten bar det hemåt för att inte göra någonting då jag behöver min vila och återhämtning. Vi har inte gjort mycket utan jag har legat i soffan i uterummet och halvsovit. Allt för att vara redo inför i eftermiddag.

Nu vid tretiden kommer Malin och Urban förbi för vi ska köra tillsammans upp till Byxelkrok för att äta där Victor jobba, Petters pizzeria och restaurang. Vi får köra Victors bil upp då han lånade vår i torsdags då den är större och de fick plats med allt som de skulle köpa. Vi ska byta tillbaka bilarna idag.

Vad händer för er idag?

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig lördag, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *