1 september 2020 Gräsänka

Idag har jag haft ovanligt mycket energi. Jag började ju dagen med att gå upp tidigt och hann med lite innan jobbet idag. På Centrumskolan har tiden gått fort och det är mycket att göra nästan hela tiden.

Det gjordes äppelpaj med vaniljsås på hemkunskapen och doften fyller hela skolan.

När jag kom hem vilade jag framför Netflix fast jag kunde inte sova som jag brukar göra. Det blev även en maskin tvätt körd.

Ikväll tog jag vara på att det var så fint och åkte till Norrliden själv för att springa och bada. Jag försökte att få med mig någon fast det var ingen som kunde. Det blev ett varv och sedan bad på det. Det var jätteskönt och jag försökte springa så fort som möjligt. Jag börjar alltid för fort när jag springer själv och tappar fart i slutet. Fast jag är ändå näjd med min prestation för hela upplevelsen ger mig energi. I vattnet var det 16,5 grader varmt så det var härligt trots att det blåste och det var vågigt i vattnet.

Ikväll är jag som sagt var ensam hemma eftersom Mats är i Borgholm på utbildning. Sent ikväll kommer Rasmus och Tova, får se om jag är vaken då och om jag skulle ha somnat så lär jag vakna när de kommer.

Nu får ni ha en trevlig tisdagskväll alla mina bloggvänner 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.