Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

10 augusti 2022 – min första jobbdag 🌞

Kvart i nio var jag pÄ Centrumskolan och det var ovant att behöva ta trapporna upp till tredje vÄningen dÀr vÄrt personalrum ligger. Dagen började med frukost och presentation dÄ vi har fÄtt tre nya kollegor och till skolstarten kommer ytterligare en ny.

Efter vÄr gemensamma frukost satte vi igÄng och göra vÄra personalarbetsrum klara. Jag har ett nytt och större skrivbord och ny stol. Jag kommer Àven att ha en egen bokhylla dÀr jag kan ha mitt material till eleverna. Det kÀnns riktigt bra.

Jag har Àven hunnit ringa till mina tvÄ mentorselevers vÄrdnadshavare för att bestÀmma in en trÀff nÀsta vecka. Det ska bli kul att trÀffa dem.

Idag blev vi bjudna pÄ lunch pÄ KallskÀnken och det var lyxigt.

Jag har Àven fÄtt mitt schema för höstterminen och kommer att ha Ma och Sv utöver hemkunskap. Nu gÀller det att lÀsa pÄ om allt möjligt. Det ska bli kul med mer ansvar.

NÀr jag kom hem var jag ganska trött och somnade i soffan i uterummet. Jag hade en sÄdan lyx att dottern lagade spagetti och köttfÀrssÄs till oss och Àven sÄ det rÀcker till matlÄdor imorgon till Mats och mig.

Klockan 18.30 hÀmtade vi Malin och Urban för vi skulle pÄ en musik och poesikvÀll som nÄgra av Mats körvÀnner hade. De bjöd pÄ dikter och egenskrivna lÄtar. Det blev en mycket trevlig kvÀll och nu ligger jag i sÀngen och ska sova sÄ jag Àr utvilad till imorgon bitti dÄ jag ska Äka med Mats in till Centrumskolan.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer