12 augusti 2020 Heldag

Klockan halv nio lämnade jag Samina vid tågstationen. Hon skulle åka hem till Malmö igen. Sedan klockan nio började jag jobba. Idag hade vi utbildningsdag i lågaffektivt bemötande och imorgon likaså. Jag har valt att vara med under hela utbildningen då det gynnar mig och verksamheten att delta. Det är alltid bra med en gemensam grund att stå på inför ett nytt läsår.

Det märks att jag mår bättre och orkar mer och sen får jag försöka vila när jag kan.

När jag kom hem hade Mats redan åkt för att hämta Rasmus och Tova i Byxelkrok. Som tur var hade jag en doggybag sedan lunchen, en halv pizza som jag åt i uterummet till middag. Efter att jag ätit funderade jag på om jag skulle sova eller aktivera mig. Jag valde att inte somna för jag ville kunna sova till natten så därför kollade jag med Annika om hon ville följa med och bada. Hon hängde med och det var en superfin kväll.

I vattnet var det enligt badappen 19,9 grader fast det kändes mycket varmare.

Sedan satt vi en stund i solen på bryggan och bara snackade. Efter en stund fick vi ett infall att vi skulle åka in och titta på Kalmar RC som hade ett litet minitri. En kollega till Annika och mig skulle köra så vi åkte in till varvsholmen och satte oss i solen vid växlingen och tittade och njöt av den fina soliga kvällen.

Vid åttatiden åkte vi hemåt och strax efter att jag kommit hem kom Mats, Rasmus och Tova.

Nu är det sängen för mig efter en fullspäckad dag. Sov gott 💜

En kommentar

  1. Så roligt att du orkat vara med hela dagarna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *