Ny vecka 😊

Godmorgon alla fina 💜

Jag vaknar upp till en fin morgon, solen lyser och det Àr minus 3 grader utomhus. Det blir till att skrapa bilrutan innan jag Äker till jobbet. Jag trodde inte det skulle bli sÄ kallt, annars hade jag lagt pÄ ett skydd pÄ framrutan sÄ jag inte hade behövt skrapa den.

Idag Äker Victor uppÄt landet sÄ nu kommer det bli tomt hÀr hemma igen. Just nu Àr han pÄ verkstaden och fÄr sina dÀck bytta till vinterdÀck sÄ han Àr redo för vintervÀgarna som finns lÀngre norrut.

Det blir Centrumskolan som vanligt och idag stÄr hemkunskap pÄ schemat och eleverna ska göra mellanmÄl sÄ dÄ blir det ÀppelkrÀm och quesadillas.

Idag frÄgar Kristina om du ett favorit recept som du kan dela med dig av pÄ nÄgot som du brukar baka till första advent?

Vi brukar baka lussekatter till första advent, nÄgon gÄng under den helgen.

I Christels fotoutmaning Àr ordet arvegods. Det var svÄrt att vÀlja vilken utav vÄra arvegods jag skulle ta. Vi har nÄgra möbler frÄn Mats morfar och jag har nÄgra smycken frÄn min mamma. Det fick bli det halsband som jag anvÀnder mest som varit min mammas.

Nu Ă€r det dags för mig att göra mig i ordning innan jag ska Ă„ka till jobbet. Jag önskar er alla en fin mĂ„ndag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *