Godmorgon alla fina 💜

Jag vaknar upp till en fin morgon, solen lyser och det är minus 3 grader utomhus. Det blir till att skrapa bilrutan innan jag åker till jobbet. Jag trodde inte det skulle bli så kallt, annars hade jag lagt på ett skydd på framrutan så jag inte hade behövt skrapa den.

Idag åker Victor uppåt landet så nu kommer det bli tomt här hemma igen. Just nu är han på verkstaden och får sina däck bytta till vinterdäck så han är redo för vintervägarna som finns längre norrut.

Det blir Centrumskolan som vanligt och idag står hemkunskap på schemat och eleverna ska göra mellanmål så då blir det äppelkräm och quesadillas.

Idag frågar Kristina om du ett favorit recept som du kan dela med dig av på något som du brukar baka till första advent?

Vi brukar baka lussekatter till första advent, någon gång under den helgen.

I Christels fotoutmaning är ordet arvegods. Det var svårt att välja vilken utav våra arvegods jag skulle ta. Vi har några möbler från Mats morfar och jag har några smycken från min mamma. Det fick bli det halsband som jag använder mest som varit min mammas.

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning innan jag ska åka till jobbet. Jag önskar er alla en fin måndag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Ett vackert halsband, förstår att du använder det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *