Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

2 januari 2020 En härlig dag

Idag tog jag det lugnt på förmiddagen, så det blev ingen skidåkning. Jag åkte till affären vid campingen för att komplettera med mjölk och hämta upp Eva.

Sedan chillade jag i huset tillsammans med Jon, Maya och Eva. Sedan vid halv tolv gjorde Eva och jag upp eld vid eldplatsen som låg nära vårt hus. Vid kvart över tolv samlades alla för att grilla korv till lunch, så himla mysigt 💜

Efter lunchen åkte jag skidor och det var bättre backar idag än i går. Jag tycker det är mysigt när vi är så många som åker tillsammans.

Max provade Victors snowboard och det gick jättebra för honom så nu kommer det nog bli snowboardåkande för honom i fortsättningen 👍😊

Vid tretiden skulle vi samlas vid hotellet för afterski fast det var många där så vi åkte hem till huset istället. När vi kom till huset så vilade jag lite innan jag deltog i gemenskapen.

Ikväll var det Marie Jimmy som stod för middagen och de lagade hamburgare som alla åt med god aptit. Marie hade gjort egna hamburgerbröd och de var jättegoda.

Efter maten blev det jaccuzzin och bastun, sedan blev jag sådär skönt trött som en bara blir på en skidsemester. Jag gjorde även ett försök till att ”bada” i snön fast det gick sämre ikväll då det var hård skare.

Ikväll rekommenderade Åsa en bok, Bara ett barn och den verkade bra så nu har jag lånat den som e-bok på Kalmars stadsbibliotek 😊

Andra dagen på året blev en härlig dag med mycket umgänge. 😊⛄