Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

1 januari 2021

Första dagen på det nya året och vi vaknar lite sega efter gårkvällens firande i ett hus i Kläppen. Alla tog lite sovmorgon, märktes att vi inte kom i säng som vi har gjort föregående kvällar.

I går eftermiddag ramlade Victor med snowboarden när han skulle hoppa i backen och landade på typ svenskorna och slog i huvudet så när han vaknade vid nio var han stel i nacken och kunde inte lyfta huvudet från huvudkudden. Eftersom jag är sjukskriven efter en fallolycka i skidbacken ville jag att han skulle kolla upp det. Så jag körde Victor till vårdcentralen i Sälen för att han skulle träffa en läkare. Som tur väl verkade det inte vara något så jag hoppas att det inte blir något senare som det blev för mig. Victor fick några tabletter som han kunde ta mot det onda.

Victor ville såklart åka utför så han hyrde skidor istället för han tänkte att det skulle vara bättre än snowboarden nu när han är så stel i sin kropp.

När vi kom hem åkte Mats, Hampus, Sigge och jag ut i backen. Victor stannade hemma och vilade en stund.

Vi tog gondolen upp på toppen och det var första gången jag, Hampus och Sigge ö åkte den. Gondolen är ganska ny och den fanns inte när vi var här sist.

Sedan när vi kom hem blev det en sen lunch på resterna från nyårsaftonens middag. Därefter blev det en liten tupplur för mig.

När jag vaknade var jag sugen på att bada i jaccuzzin, så Mats och jag gjorde det. Vi avslutade med bastun.

Ikväll stod Åsa och Jon för middagen och disken. När de höll på att förbereda maten kom Eva och Bernt, Åsas föräldrar. De hade kommit upp till Kläppen nu i eftermiddag. De ville se hur vi hade det. De stannade en liten stund för sedan skulle de till Marcus och Hillewi och äta. Vi åt spagetti och köttfärssås.

Efter maten spelade vi carcasonne och vi var sex stycken som spelade och jag vann.

Innan det var dags för sängen klippte Jon Saminas hår. Egentligen skulle jag klippa Samina fast tyckte att det var bättre att Jon gjorde det då han är utbildad frisör även om han inte jobbar som det längre.

2 kommentarer