Jag,  Sjukskriven/Arbete

2 maj 2021

Den här dagen har vi gjort många olika saker. Efter frukosten fick jag faktiskt med mig Mats på en utflykt. Först tänkte vi åka till Nunnedalen fast ändrade oss i sista minuten. Det blev Gråborg istället. Vi gick den långa slingan vid Gråborg och sedan fikade vi i solen. Kaffe i solen var inte fel. Det blev en mysig utflykt.

På vägen hem handlade vi till middagen. Vi skulle laga en ny rätt som jag har hittat på Lyanders gröna kök, Hoisinitofu med picklad morot och gurka.

När vi kom hem städade vi för det behövde vi göra. Mats han fick äran att dammsuga och torka golv medan jag städade våra toaletter och höll på att vika tvätt. Nu har vi bara skjutdörrarna i uterummet kvar som ska putsas. Det är alltid en skön känsla som infinner sig när en städat. Vi har även bäddat gästsängarna för imorgon kommer Rasmus och Samina hem för på tisdag ska det vara urnsättning för Mats bonusmorbror.

Middagen blev väldigt gott och det var lätt att laga. Till och med Mats tyckte det var gott så den här rätten kommer vi säkerligen laga fler gånger.

Ikväll ringde Malin och Urban och undrade om vi ville följa med till Stockholm den 13 maj och vara borta två nätter. Vi har fortfarande inte bestämt oss, jag tycker det är så svårt i dessa tider att veta om en ska åka eller inte. På ett sätt blir det ju Coronasäkert när vi åker i en bil upp till Stockholm, bor på hotell och bara är. Egentligen vill jag ju bara säga JA det är klart vi följer med… fast ändå är det något som bromsar mig… Jag får helt enkelt tänka lite till.

Ikväll ska vi inte göra något speciellt, kommer titta på Robinsson och sedan blir det väl sängen för att vara utvilad inför en ny vecka.

Jag hoppas ni haft en skön valborgshelg, kram Susann

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *