Arbete/sjukskrivning,  Sjukskriven/Arbete

23 juni 2022 – Min första lediga dag på sommarlovet. 😊

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig. Idag börjar min sommarledighet och det känns hur underbart som helst. Efter en intensiv termin så är denna ledighet efterlängtad och välbehövlig.

Idag vaknade jag tidigare än vad jag ville, innan klockan var sju. Fast det gjorde inget då jag låg kvar och drog mig till nästan halv åtta. Solen lyckas stråla ner bland molnen och det är 17 grader i luften. Jag hoppas det kommer att bli en fin dag även idag.

Igår var som sagt sista jobbdagen. Vi fixade det sista i packningsväg då vi har packat ner skolan i flyttkartonger och märkt vart allt ska, vilken våning och i vilket rum. Annika och jag kunde flytta upp kylvarorna till vår nya lokal, det som håller sig över sommaren.

Vi passade även på att fira en kollega som fyller 40 år på söndag och vi hade skrivit en sång till honom. Det är en tradition som de har på Centrumskolan att när någon fyller jämnt får de en sång.

När vi var klara så gick jag och Annika in till stan och jag skulle äta lunch med Rasmus och Tova så Annika följde med. Vi var sugna på sushi så vi mötte upp Rasmus och Tova vid Mimami. När vi kom till sushistället var även Marielle där med sin man så vi åt tillsammans. Efter lunchen åkte vi och till ÖB och köpte läsk och sedan till Blomsterlandet för Tova skulle köpa blommor till midsommar. Jag passade på att köpa planteringsjord eftersom jag behöver plantera om mina tomater.

Efter våra köp åkte vi hemåt för jag behövde vila, var ganska trött. Vid halv fem hade vi bokat en paddelbana för Rasmus och Tova ville prova att spela paddel och till det säger vi inte nej till då både Mats och jag gärna spelar. När vi kom dit upptäckte vi att Mats bokat till på torsdag fast vi löste det så jag kunde boka en bana på plats och sedan när vi kom hem avbokade Mats banan på torsdagen. Både Rasmus och Tova tyckte att det var roligt att spela paddel, innan var Tova lite mer tveksam till paddel fast blev mer positiv efteråt.

Sedan åkte vi hem och duschade och åt resterna utav oumphwoken och jag gjorde även vitlöksbröd till. Efter maten blev alla jättetrötta så vi somnade. Kanske inte jättebra att somna när klockan är halv sju fast jag kunde inte hålla mig vaken.

När vi vaknade igen så tittade vi på Netflix tills det var dags att sova för natten. Dock hade jag lite svårt att somna fast vad gjorde väl det eftersom jag är ledig.

Idag blir det att handla till midsommar och sedan ska jag städa så det blir fint tills när syrran och Andreas kommer imorgon.

Ikväll kommer dottern och kanske William för att kunna fira midsommar tillsammans med oss. Tvättmaskinen jobbar redan så nu är det dags för mig att sätta fart.

Jag önskar er alla en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

 • Inga Johansson

  Godmorgon
  Önskar dig en trevlig dag
  Bloggen lever sitt eget liv ännu, men jag hittade dig idag, missar många numera men jag är väldigt envis att uppdatera mig själv 😉
  Önskar er en trevlig och
  Glad Midsommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *