Jag,  Sjukskriven/Arbete

3 februari 2022 – en hemmadag 😊

Godmorgon alla mina vÀnner som tittar in hÀr. Vad glad jag blir att just Du Àr hÀr och kanske till och med lÀmnar ett litet avtryck. Denna torsdag fÄr jag stanna hemma för igÄr fick jag feber och gick hem frÄn jobbet. Idag har jag ingen feber sÄ imorgon kan jag gÄ till jobbet igen som tur Àr. Det var bara en liten biverkning frÄn tredje dosen som jag fick i tisdags eftermiddag.

Jaha, vad ska jag fylla denna dag med? Jag har redan lÄtit tvÀttmaskinen jobba och det kommer den fÄ göra hela dagen. Jag ska lÀsa lite bloggar som jag inte orkade göra igÄr dÄ jag hade feber och kÀnde mig dÄlig. Det kommer bli en liten tur till affÀren dÄ vi behöver fil och mjölk.

Vi har fortfarande vitt pÄ marken och det Àr -3 grader och en ganska grÄdisig morgon. Vi hoppas solen vill titta fram lite senare pÄ dagen. Mats Àr ocksÄ hemma idag dÄ han jobbar hemifrÄn just idag. Han kommer att sitta i teamsmöte hela dagen med de andra rektorerna.

Sedan har jag utmaningarna som jag svarar pĂ„ sĂ„ jag börjar med Orsakullans frĂ„ga – Kommer du ihĂ„g att skriva 2022? Eller rĂ„kar du skriva 2021? JA, förvĂ„nansvĂ€rt gör jag det. Jag hade svĂ„rare nĂ€r det var 2020.

Heidi och Nettan har fĂ€rgen LJUSGRÖN i sin utmaning. Det fick bli en bild pĂ„ min palettblomma som jag har i fönstret pĂ„ toaletten pĂ„ nedervĂ„ningen.

Sista frÄgan Àr frÄn minresatumörmittlivVad klÀr du dig helst i för klÀder nÀr du Àr hemma? Jag gillar att gÄ i mysklÀder som tights och en t-shirt eller linne. Just nu Àlskar jag att ha en jumpsuit pÄ mig nÀr jag vet att jag inte ska nÄgonstans eller fÄr besök.

Sedan lÀste jag pÄ mina vÀnners inlÀgg att de hade svarat pÄ Marias fem snabba sÄ det tÀnkte jag att jag ocksÄ skulle göra.

FrÄga 1: Kan du nÀmna en sak som de allra flesta inte vet om dej?

Att jag har spelat tvĂ€rflöjt och varit tamburmajor i Älmhults ungdomsmussikkĂ„r.

FrÄga 2: Var befann du dej pÄ kvÀllen den 31:e december 1999?

Jag befann mig hemma tillsammans med min familj och ett par vÀnner. November det Äret hade vi precis fÄtt vÄrt tredje barn sÄ det blev ett lugnt nyÄr.

FrĂ„ga 3: Är det verkligen sant att tiden lĂ€ker alla sĂ„r?

Nej, det tror jag inte. Det blir nog bara att en lÀr sig att leva med tex sorg eller vad det nu kan vara. En hittar strategier till att det inte ska göra sÄ ont.

FrĂ„ga 4: Är det viktigt för dej att ha ett stort kontaktnĂ€t eller ett litet antal nĂ€ra vĂ€nner?

Nej, jag har hellre ett liten antal nÀra vÀnner som jag kan umgÄs med. Jag vill kunna vÄrda relationerna jag har och om en skulle ha för stor kontaktnÀt sÄ blir det nog bara ytliga kontakter och jag tycker att jag vill ha djupa och fina kontakter med mina vÀnner.

FrÄga 5: Har du nÄgon gÄng Äkt ambulans?

Ne,j det har jag inte.

Ja, det blev ett inlĂ€gg med en massa utmaningar. Nu ska jag fĂ„nga dagen och se vad den kommer bjuda pĂ„ hĂ€r hemma. Ha en bra torsdag sĂ„ hörs vi, kram Susann 💜

2 kommentarer