Jag,  Sjukskriven/Arbete

30 juni 2022 – sovmorgon 😊

Hej till alla som tittar in hos mig, vad glad jag blir. Idag somnade jag om nÀr Mats hade Äkt till jobbet kvart i sju. Det var vÀl det jag behövde för jag sov till halv nio. Det var lÀngesedan jag gjorde det. Jag tycker det Àr svÄrt att somna om kvÀllarna dÄ det Àr varmt och pÄ dagarna Àr det ocksÄ varmt nÀr jag försöker vila/sova.

IgÄr kvÀll blev inget inlÀgg. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde mer Àn plockade och tvÀttade. Vid kvart i fem hÀmtade vi upp Malin och Urban för att spela paddel. Mats och jag förlorade som vanligt. Jag hÄller fortfarande pÄ att trÀna pÄ bollar som studsar i vÀggen och som jag sen ska fÄ över nÀtet till andra sidan pÄ nÄgot sÀtt. Det gÄr i alla fall bÀttre och bÀttre.

NÀr vi kom hem i gÄr efter att vi spelat paddel lagade vi rÀkpasta och chillade framför tvn innan det var dags för sÀngen.

Idag fortsatte mitt stÀdande hÀr hemma. Köket och bardisken blev fri frÄn onödiga saker sÄ kÀnns det bra i sinnet och det blir inte sÄ stökigt. Jag var tvungen att Äka till Mats jobb för jag hade glömt min handvÀska i Volvon. Sedan nÀr jag hade gjort det sÄ Äkte jag till Jula och köpte kylbrickor, tÀnker det kan vara bra att ha tills ikvÀll nÀr vi ska ha gÀster och har mat framme lite lÀngre. Jag sÄg att de hade kampanj pÄ sÄdana sÄ jag köpte tre stycken som ligger i frysen nu.

Jag har förberett ett bord ute för jag tror det kommer vara för varmt i vÄrt uterum nÀr vi ska Àta ikvÀll. Allt Àr nÀstan fÀrdigt för kvÀllen, köttet ligger i marinad och har gjort över natten. Det som ska göras Àr att skala potatis, hacka sallad och duka.

Nu tÀnkte jag lÀgga mig i skuggan och kanske slumra till lite om jag kan för allt fÄgelljud. Vad hÀnder för er idag?

Ha en fortsatt trevlig dag, kram Susann

4 kommentarer