Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 29 juni 2022

Godmorgon, här har jag startat upp dagen och klockan är snart halv åtta och termometern visar 17 grader. Det känns betydligt varmare för solen skiner så det verkar som om det kommer bli en varm dag idag med. Vilken sommarvärme vi har.

Idag måste jag städa, jag har skjutit upp det hela veckan fast nu går det inte längre för imorgon kväll får vi gäster och då kan det inte se ut som det gör. Så min förmiddag kommer att gå till det. Sedan måste jag även iväg på en liten handlingstur till Maxi så vi har alla matvaror hemma tills imorgon kväll då vi tänker grilla. Vi kommer grilla lite olika saker och till det friteras nypotatis och självklart kommer det finnas en sallad till.

Idag känner jag mig lite mer utvilad än igår, det är viktigt att jag tillåter mig att sova på dagarna även att jag har sommarlov. Jag kände det igår att jag var i behov av det. Det är svårt att komma ihåg att jag behöver min vila nu när jag är ledig och det är så fint ute. Då vill jag så mycket och har svårt att hålla en bra balans. Jag märker det när jag hamnar i ett läge då jag bara måste sova runt 18.00, vilket egentligen inte r en bra tid. Det är så lätt att glömma att jag är sjukskriven på 50%….

I eftermiddag ska jag planera in en sovstund för klockan fem ska vi spela paddel med Malin och Urban.

Nu ska jag ta tag i min städning och önskar er alla en fin onsdag, kram Susann 💜

Bilden tog jag igår när jag var på väg in till stan med bussen.

4 kommentarer