Jag,  Sjukskriven/Arbete

40 Ă„rsfest med M-tema 😊

IgÄr eftermiddag blev jag hÀmtad av MÀrit med hennes husbil. Det var faktiskt första gÄngen som jag Äkte husbil och Àven sov. Efter att MÀrit hÀmtat upp mig sÄ hÀmtade vi annika innan vi körde till ArbygÄrden dÀr festen skulle vara. Det Àr en kollega till oss som har fyllt 40, Marielle gjorde det förra Äret fast kunde inte ha nÄgon fest dÄ pga pandemin och nu var det Àntligen dags för hennes fest. Vi stÀllde husbilen utanför festlokalen och bÀddade och gjorde i ordning inför natten. Sedan satte vi oss ute i solen och drack bubbel innan festen skulle börja. MÀrit och Annika var mimare och Annika sminkade sig dÀr i solen. Jag var Maleficent och Mats hade sminkat mig innan jag blev hÀmtad.

Klockan 18.00 började festen och alla hade verkligen tÀnkt till nÀr det gÀllde temat. Det var mÄnga olika karaktÀrer pÄ M. Födelsedagsbarnet var Minion och hennes man var Morran. Vi fick börja med att gÄ en tipspromenad dÀr frÄgorna handlade om Marielle. Sedan skÄlade vi i bubbel och sedan blev vi serverade exotisk planka och till kaffet fick vi marÀngtÄrta. Det var ett hÀrligt gÀng och det blev Àven lite dansande innan vi tyckt att det var dags att avvika och gÄ och lÀgga oss i husbilen. Jag och Annika sov bredvid varandra och jag sov förvÄnansvÀrt bra.

Jag vaknade sjÀlvklart tidigt idag, klockan 6 fast lÄg sÄklart kvar och försökte somna om. Vid kvart över sju var jag tvungen att gÄ upp och gÄ pÄ toaletten och sedan var det inte lönt att gÄ och lÀgga sig igen. DÄ steg Annika och jag upp och gick ut och satte oss i solen och vÀntade pÄ att MÀrit skulle vakna.

NÀr MÀrit hade vaknat sÄ Ät vi frukost i solen och MÀrit hade gjort overnight oat och till det Ät vi banan och blÄbÀr. Det var gott och sedan plockade vi ihop alla saker och Äkte hemÄt. SÄ strax innan tio var jag hemma idag och jag kÀnde mig ganska pigg. Jag trodde att jag skulle var mycket mer trött, snurrig och ha huvudvÀrk fast sÄ var det inte. Jag tror att det hjÀlpte att jag inte drack sÄ smycket alkohol och att jag kom i sÀng innan klockan var 00.00.

NÀr jag kom hem blev det chill i soffan i uterummet och jag somnade gott och nÀr klockan var tvÄ sÄ var det dags för mig att vakna till. Jag behöver ju kunna sova till natten. Vi hade inget inplanerat idag för jag visste ju att jag antagligen behövde hela söndagen för ÄterhÀmtning efter min fullspÀckade helg.

Fast vid 16.00 sÄ hade Mats bokat paddelbanan pÄ Malkars som Àr en singelbana. Jag kÀnde att jag behövde göra nÄgot för att inte bara sova bort hela dagen. Jag har aldrig spelat dÀr pÄ Malkars sÄ det var första gÄngen fast jag tror att det kommer vara sista gÄngen ocksÄ för det var mycket trÄkigare att spela bara Mats och jag. Dels Àr jag sÄ dÄlig och Mats spelar bara svÄra bollar sÄ jag Àr helt chanslös och dÄ blir det Ànnu trÄkigare. Fast nu har jag provat sÄ jag vet hur det Àr.

Nu ikvÀll tittar vi pÄ hockey och sÄklart hejar vi pÄ Sverige. Tittar ni?

Jag har haft en fantastiks helg med mina vĂ€nner och jag Ă€r sĂ„ tacksam att ha alla i mitt liv. 💜

4 kommentarer