Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 3 augusti 2024

Idag blev det ingen löpning utan vi cyklade ner till badplatsen i Byxelkrok. Det var 19 grader i luften och 19,3 grader i vattnet.

Sedan cyklade vi tillbaka till husbilen och åt frukost. Efter frukosten behövde Andreas vila då han inte hade sovit så bra i natt.

Vid elva-tiden cyklade vi en tur och hamnade ute i skogen och efter ett tag kom vi rätt och cyklade till restaurangen för att äta lunch.

Idag åt jag räksmörgås till lunch och drack ett glas cava.

Efter lunchen cyklade vi till husbilen och hämtade våra badkläder då vi tänkte en eftermiddag vid stranden. Tyvärr hade det blåst in mycket alger vid badplatsen och då ville vi inte bada.

Vi lånade Victors bil och körde till bödakusten östra och där var det inga alger. Vi badade och det var varmt i vattnet, 21,5 grader.

Jag somnade en stund där på stranden och vid halv fem körde vi tillbaka till husbilen och duschade. Vid 18:00 hade Victor bokat bord till oss på restaurangen.

Ikväll åt jag oxfilé och drack en hallon Margarita och vatten.

Efter maten cyklade vi tillbaka till husbilen och spelade färdigt gin rummy. Jag förlorade stort. Sedan spelade vi Jim och Roger och då vann jag.

Nu är det dags att sova och jag tror alla är rätt trötta och kommer sova gott inatt.

Kram Susann 💜