Arbete/sjukskrivning,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 3 oktober 2024

Jag fattar inte varför jag är så seg om morgnarna. Jag vill verkligen inte gå upp utan bara ligga kvar och sova. Idag cyklade vi tillsammans in mot centrum, Mats och jag. Det är ganska trevligt att cykla tillsammans för då går det snabbare. Jag har lite drygt 8 km till jobbet och ibland känns det långt särskilt på hemvägen då jag cyklar ensam.

Jag har haft mattelektioner idag och jag märker att jag blir säkrare och säkrare på matte. Jag får verkligen friska upp minnet i ämnet matematik. Jag tycker det är roligt med matte och just nu håller åttorna på med tiopotenser.

Efter jobbet cyklade jag i regnet till kallbadhuset för mitt dagliga dopp. idag var det 62:e dagen i rad som jag badar. Mitt mål är ett år, får se om jag lyckas. Mitt första mål är 100 dagar i rad och sedan får jag se om jag lyckas med 365 dagar. Det var 12 grader i luften och 12,6 grader i vattnet.

Efter badet cyklade jag hem och vilade. Sedan har jag småplockat här hemma. Jag har även pratat med Victor och de blir tydligen färdiga med städningen tidigare än väntat så de kommer på Williams kalas i helgen. Det ska bli kul att träffa dem.

Ikväll kör Mats genrep med teatern för imorgon är det premiär och då ska jag såklart gå och titta. Jag kommer även att se deras sista föreställning för då kommer Mats faster Eva och hennes man Bernt, Åsa Mats kusin och hennes man Jon och deras yngsta dotter Maya för att titta på Mats. Det ska bli kul att träffa dem och Mats blir såklart glad att de vill komma och titta på teatern. Mats rollfigur är en gråsparv.

Imorgon kommer Rasmus och Tova från Malmö för att titta på teatern. Det ska bli kul att träffa dem igen. Vi sågs ju förra helgen då de var med upp till Byxelkrok.

Jag önskar en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜