Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den17 oktober 2024

I dag var jag trött, ville inte krypa ur sängen. Nu är det den mörka tiden och det är tur att det blir ljusare uppåt dagen annars hade jag varit trött jämnt. Jag cyklade själv idag för jag var inte färdig när Mats cyklade.

Första lektionen blev inte matte utan jag och några elever åkte till Skälby idag igen. Vi tittade på kaninerna, getterna och försökte hitta grisarna. Jag tror de gömde sig inne i deras hus.

Vid halv tio cyklade jag och lämnade in min cykel på service. Det var dags för ettårs servicen. Efter jobbet cyklade jag till Kallbadhuset och badade. Idag blåste det rejält fast det var skönt med ett dopp.

Efter mitt dopp cyklade jag till Linnéuniversitetets bibliotek och lånade en bok. Därefter cyklade jag hem och började städa det sista. Golven dammsögs och moppades så nu är vi redo för att ta emot våra gäster.

På eftermiddagen hörde dottern av sig och undrade om vi skulle plocka svamp. Det ville jag såklart, fixade bara nytt batteri i bilnyckeln då den inte fungerade. Mats hade tagit med den fungerande nyckeln av misstag idag fast jag löste det själv.

Vid 16 hämtade jag upp dottern för då hade hon precis slutat jobba. Vi åkte ut i skogen och vi hittade trattisar trots att det var svårt att få syn på dem bland löven.

Vid halv sju kom Victor och Torun och då åt vi middag. Dottern var också kvar och William kom också så ikväll fick jag trevligt sällskap. Mats har föreställning ikväll och kommer hem sent. Efter maten åkte dottern och William hem. Victor och Torun var snälla och hjälpte mig med att rensa svampen.

Det var snällt för nu tog det inte så lång tid när vi var tre som rensade istället för en.

När vi var klara med svampen så fixade vi husbilen, ställde den plant och fyllde på vatten då Victor och Torun ska sova i den över i helgen då vi ska ha gäster. Så nu är husbilen också redo för nattgäster.

Kram Susann 💜

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *