Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 22 oktober 2024

I natt har jag sovit som en stock, men kände mig ändå trött när jag vaknade vid klockan 6. Det regnade så då fick det bli bilen till jobbet. Mats och dottern åkte med mig i morse.

Tiden gick ovanligt fort på jobbet idag. När jag slutade körde jag till kallbadhuset och badade. Det var 11 grader både i luften och vattnet, skönt som vanligt trots att det duggregnade.

Efter mitt bad åkte jag tillbaka till jobbet för jag skulle stötta Marielle klockan 15. Jag förberedde mina utvecklingssamtal medan jag väntade på Marielle. Sedan gick vi bort till Tingsrätten och där väntade jag tills Marielle var färdig.

Klockan 16 började mitt zoom-möte så jag kopplade upp mig på telefonen samtidigt som jag väntade på Marielle. Runt 16:30 var Marielle färdig. Jag hämtade upp dottern och skjutsade henne hem. Samtidigt hade jag mitt zoom-möte igång på telefonen medan jag körde hem.

När jag kom hem kopplade jag upp mig på datorn och fortsatte zoom-mötet på datorn hemma i soffan. Klockan 18:00 var föreläsningen slut.

Efter zoom-mötet åt vi rester framför tvn. Det blev en lugn hemmakväll i soffan. Nu ska jag snart lägga mig för jag har ont i huvudet ikväll.

Kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *