Alla hjĂ€rtans dag 💜

Godmorgon alla fina som tittar in till mig. Idag vaknar jag upp till en grÄ dag med en utomhustemperatur pÄ 2 grader. Min plan var att sova lÀnge fast jag vaknade nÀr Mats Äkte till jobbet kvart i sju. Idag har jag bestÀmt mig för att stanna hemma. IgÄr blev jag snuvigare och snuvigare ju lÀngre dagen gick och det Àr ju trots allt en omikron som hÀrjar trots att restriktionerna Àr borttagna. Jag tar det sÀkra före det osÀkra idag och stannar hemma. Jag har ingen feber fast kÀnner mig lite febrig sÄ vi fÄr se vart hÀn det tar vÀgen. Kanske Àr det min tur nu att bli sjuk, jag har bett Mats köpa ett snabbtest. Ja, jag vet att testet inte Àr hundra fast tÀnker ÀndÄ ta ett för pÄ nÄgot sÀtt kÀnns det bÀttre gentemot mitt jobb.

Idag Àr det alla hjÀrtans dag och brukar ni fira? HÀr firas det i lagom dos, vilket brukar innebÀr att jag köpt nÄgot till Mats och han brukar glömma. I Är har jag faktiskt inte köpt nÄgot sÄ det blir inget firande i Är. NÀr barnen bodde hemma brukade jag ge dem nÄgot litet denna dag. nu nÀr de Àr utflyttade fÄr de inget mer Àn ett mess pÄ sin höjd. Detta Àr svaret pÄ Kristinas frÄga i hennes februariutmaning och Àven Orsakullans utmaning.

Idag ska jag bara vila för igĂ„r var jag vĂ€ldigt trött sĂ„ idag tĂ€nker jag verkligen inte göra nĂ„gonting. Det kommer bli att lĂ€sa mina vĂ€nners inlĂ€gg och titta pĂ„ serier. Jag ska se till att bli frisk, bara nĂ€san slutar rinna…

I Heidi och Nettans fÀrgutmaning skulle en kunna tro att dagens fÀrg Àr röd fast sÄ var det inte utan fÀrgen Àr mörklila. Det Àr min favoritfÀrg sÄ jag har lite saker som gÄr i mörklila.

Jag önskar er en hĂ€rlig alla hjĂ€rtans dag, kram Susann đŸ§ĄđŸ’›đŸ’šđŸ’™đŸ’œđŸ€ŽđŸ–€đŸ€

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *