Jag,  Sjukskriven/Arbete

Alla hjärtans dag 💜

Godmorgon alla fina som tittar in till mig. Idag vaknar jag upp till en grå dag med en utomhustemperatur på 2 grader. Min plan var att sova länge fast jag vaknade när Mats åkte till jobbet kvart i sju. Idag har jag bestämt mig för att stanna hemma. Igår blev jag snuvigare och snuvigare ju längre dagen gick och det är ju trots allt en omikron som härjar trots att restriktionerna är borttagna. Jag tar det säkra före det osäkra idag och stannar hemma. Jag har ingen feber fast känner mig lite febrig så vi får se vart hän det tar vägen. Kanske är det min tur nu att bli sjuk, jag har bett Mats köpa ett snabbtest. Ja, jag vet att testet inte är hundra fast tänker ändå ta ett för på något sätt känns det bättre gentemot mitt jobb.

Idag är det alla hjärtans dag och brukar ni fira? Här firas det i lagom dos, vilket brukar innebär att jag köpt något till Mats och han brukar glömma. I år har jag faktiskt inte köpt något så det blir inget firande i år. När barnen bodde hemma brukade jag ge dem något litet denna dag. nu när de är utflyttade får de inget mer än ett mess på sin höjd. Detta är svaret på Kristinas fråga i hennes februariutmaning och även Orsakullans utmaning.

Idag ska jag bara vila för igår var jag väldigt trött så idag tänker jag verkligen inte göra någonting. Det kommer bli att läsa mina vänners inlägg och titta på serier. Jag ska se till att bli frisk, bara näsan slutar rinna…

I Heidi och Nettans färgutmaning skulle en kunna tro att dagens färg är röd fast så var det inte utan färgen är mörklila. Det är min favoritfärg så jag har lite saker som går i mörklila.

Jag önskar er en härlig alla hjärtans dag, kram Susann 🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

Kommentarer inaktiverade för Alla hjärtans dag 💜