Jag,  Sjukskriven/Arbete

Jag föll på målsnöret…

Jaha, då var det min tur att få Covid-19 och det känns som jag föll på målsnöret. Mats kom hem ikväll med snabbtest och det visade positivt för mig och negativt för Mats. Jag har som tur varit hemma idag eftersom jag blev mer och mer snorig igår kväll och tog det säkra före det osäkra idag med tanke på jobbet. Det var väl tur att jag gjorde det. Jag har ingen feber utan bara en feberkänsla och så rinner näsan hela tiden. Dessutom är jag väldigt trött. Än så länge är det väldigt milda symptom och jag hoppas det håller sig så jag inte blir riktigt sjuk.

Det har inte blivit många knop gjorda idag för jag har varit ganska trött och sovit en hel del under dagen. Däremellan mina powernaps har jag tittat på serie. Det kommer nu att bli tråkigt att vara hemma 5 dagar, vilket betyder hela denna veckan. Jag hoppas att jag inte ska vara så trött resten utav veckan så jag kan göra lite här hemma.

Har ni firat alla hjärtans dag idag?

Vi har inte firat och nu är Mats på körrep med Månkören. Eftersom vi gjorde kroppkakor igår så blev det stekta kroppkakor till middagen ikväll och det är också gott. Idag blev det ingen sås till utan bara lite ovispad grädde och lingonsylt till.

Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig alla hjärtansdag, kram Susann 💜

6 kommentarer