Ännu en fin dag 😊🌞

Här har jag startat upp dagen och solen skiner och temperaturen ligger på 13 grader, en grad mer än igår vid den här tiden. Kan det vara så att värmen har kommit för att stanna? Jag hoppas på det.

Idag ska jag bara hjälpa till på en lektion så det kommer bli en lugn dag för mig idag. Victor kom ju hem igår kväll så jag hoppas jag kan passa på att umgås med honom innan han drar vidare till Byxelkrok senare i eftermiddag. Han ska som vanligt jobba på Petters restaurang och pizzeria och det är den sjätte säsongen som Victor är där. Har ni vägarna förbi Byxelkrok så passa på att besöka restaurangen för den ligger så fint nere vid vattnet.

Idag kanske det får bli lunch på stan med sonen för det är alltid trevligt att umgås. Det kan hända att Mats också har tid med lunch tillsammans med oss. Vi får se…

Ibland önskar jag ett en vore drömtydare för jag har drömt om samma person fyra nätter i rad. Jag vet inte hur jag ska tolka det? Första drömmen var om när kollegan hade sin 40-årsfest och sedan har jag bra fortsatt att drömma om henne. I natt drömde jag hur jag berättade för henne om att jag drömde om henne, fattar ni hur konstigt det var och drömmarna känns så verkliga. Mats säger att kollegan är typ en ”idol” för mig och att det är därför jag drömmer om henne. Jag tror inte på hans idé, fast jag vet inte vad jag ska tänka om det. Det konstiga är att drömmarna är så verkliga och detaljerade och att jag dessutom kommer ihåg dem när jag vaknar. Det brukar jag för det mesta inte göra. Jag brukar bara vara sådär precis medveten om att jag drömt något fast får aldrig ifatt min tanke om vad jag hade drömt.

Brukar ni drömma och komma ihåg era drömmar?

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning, borsta tänderna och så. Sedan önskar jag alla fina som är här inne och läser och ev lämnar små avtryck en fin och härlig tisdag, kram Susann 😊

2 kommentarer

  1. Jag drömmer mycket, alltid galna drömmar på olika sätt, det blir alltid problem av olika slag. Berättar jag inte om dem direkt på morgon så glömmer jag dem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *