Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Ännu en fin dag 😊🌞

HÀr har jag startat upp dagen och solen skiner och temperaturen ligger pÄ 13 grader, en grad mer Àn igÄr vid den hÀr tiden. Kan det vara sÄ att vÀrmen har kommit för att stanna? Jag hoppas pÄ det.

Idag ska jag bara hjÀlpa till pÄ en lektion sÄ det kommer bli en lugn dag för mig idag. Victor kom ju hem igÄr kvÀll sÄ jag hoppas jag kan passa pÄ att umgÄs med honom innan han drar vidare till Byxelkrok senare i eftermiddag. Han ska som vanligt jobba pÄ Petters restaurang och pizzeria och det Àr den sjÀtte sÀsongen som Victor Àr dÀr. Har ni vÀgarna förbi Byxelkrok sÄ passa pÄ att besöka restaurangen för den ligger sÄ fint nere vid vattnet.

Idag kanske det fĂ„r bli lunch pĂ„ stan med sonen för det Ă€r alltid trevligt att umgĂ„s. Det kan hĂ€nda att Mats ocksĂ„ har tid med lunch tillsammans med oss. Vi fĂ„r se…

Ibland önskar jag ett en vore drömtydare för jag har drömt om samma person fyra nĂ€tter i rad. Jag vet inte hur jag ska tolka det? Första drömmen var om nĂ€r kollegan hade sin 40-Ă„rsfest och sedan har jag bra fortsatt att drömma om henne. I natt drömde jag hur jag berĂ€ttade för henne om att jag drömde om henne, fattar ni hur konstigt det var och drömmarna kĂ€nns sĂ„ verkliga. Mats sĂ€ger att kollegan Ă€r typ en ”idol” för mig och att det Ă€r dĂ€rför jag drömmer om henne. Jag tror inte pĂ„ hans idĂ©, fast jag vet inte vad jag ska tĂ€nka om det. Det konstiga Ă€r att drömmarna Ă€r sĂ„ verkliga och detaljerade och att jag dessutom kommer ihĂ„g dem nĂ€r jag vaknar. Det brukar jag för det mesta inte göra. Jag brukar bara vara sĂ„dĂ€r precis medveten om att jag drömt nĂ„got fast fĂ„r aldrig ifatt min tanke om vad jag hade drömt.

Brukar ni drömma och komma ihÄg era drömmar?

Nu Ă€r det dags för mig att göra mig i ordning, borsta tĂ€nderna och sĂ„. Sedan önskar jag alla fina som Ă€r hĂ€r inne och lĂ€ser och ev lĂ€mnar smĂ„ avtryck en fin och hĂ€rlig tisdag, kram Susann 😊

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *