Äntligen fredag 😘

Den hÀr fredagen Àr sÄklart efterlÀngtad som vanligt. Jag tycker att veckan gÄtt lite saktare Àn vad det brukar kÀnnas, beror sÀkert pÄ att jag har haft lugna dagar pÄ Centrumskolan.

Idag börjar jag sent sĂ„ det har varit sovmorgon för min del och det kĂ€nns skönt med tanke pĂ„ att jag inte kommer fĂ„ min eftermiddagssömn. Annika, MĂ€rit och jag ska ta en liten AW direkt efter jobbet idag pĂ„ KallskĂ€nken. Det ska bli mysigt och solen skiner just nu sĂ„ har vi tur kan vi sitta ute i solen med ett glas bubbel. Samina har lovat att skjutsa pĂ„ mig, sĂ„ det Ă€r lyxigt med en egen chaufför. 👍

Sedan ikvÀll blir det skaldjur som vanligt, det Àr ofta det blir det pÄ fredagar. Samina Àlskar ocksÄ skaldjur sÄ hon Àr glad att vi ska Àta det ikvÀll. Mats och Samina skulle fixa middagsinköpet i eftermiddag efter Mats har slutat jobba. Sedan ikvÀll kommer William, Saminas pojkvÀn och dÄ fÄr vi se om han gillar ostron.

Det blir en lugn kvÀll tillsammans med Samina och William, Vi kanske lyckas övertala dem till att spela nÄgot spel tillsammans.

Jag önskar alla fina en hĂ€rlig fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. Vi spelade mycket spel men mest kort innan mannen fick sin stroke, dÀrefter vill han inte spela nÄgot.
    TÀnker ofta fixa ett kortgÀng att spela sjÀlv med

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *