Äntligen fredag 😘

Den här fredagen är såklart efterlängtad som vanligt. Jag tycker att veckan gått lite saktare än vad det brukar kännas, beror säkert på att jag har haft lugna dagar på Centrumskolan.

Idag börjar jag sent så det har varit sovmorgon för min del och det känns skönt med tanke på att jag inte kommer få min eftermiddagssömn. Annika, Märit och jag ska ta en liten AW direkt efter jobbet idag på Kallskänken. Det ska bli mysigt och solen skiner just nu så har vi tur kan vi sitta ute i solen med ett glas bubbel. Samina har lovat att skjutsa på mig, så det är lyxigt med en egen chaufför. 👍

Sedan ikväll blir det skaldjur som vanligt, det är ofta det blir det på fredagar. Samina älskar också skaldjur så hon är glad att vi ska äta det ikväll. Mats och Samina skulle fixa middagsinköpet i eftermiddag efter Mats har slutat jobba. Sedan ikväll kommer William, Saminas pojkvän och då får vi se om han gillar ostron.

Det blir en lugn kväll tillsammans med Samina och William, Vi kanske lyckas övertala dem till att spela något spel tillsammans.

Jag önskar alla fina en härlig fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. Vi spelade mycket spel men mest kort innan mannen fick sin stroke, därefter vill han inte spela något.
    Tänker ofta fixa ett kortgäng att spela själv med

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.