Det blev en löprunda

Idag har det varit väldigt lugnt för mig på Centrumskolan. Det blir det vissa dagar då en del elever har distans. Innan jag åkte hem idag handlade jag fikabröd på konditoriet som ligger mitt emot Centrumskolan. Jag köpte en napolenonbakelse till mannen som jobbade hemifrån idag och parisare till mig, Samina och William. så det blev en fika tillsammans i uterummet innan jag la mig för att vila. Under fikat så diskuterade vi Bianca Kronlöfs inlägg vilket jag rekommenderade att lyssna på i morgonens inlägg. Har ni inte gjort det så gör det för hon belyser och sätter ord på ämnet så bra.

Jag försökte lyssna på ljudboken när jag vilade för den ska snart måste vara färdiglyssnad på inför bokcirkelträffen. Fast jag somnade för rösten var sövande…

Efter min lilla tupplur skulle Mats och jag springa för idag är min träningsdag enligt det löpprogram som jag använder i min garminklocka. Det var inget långt pass och jag skulle bara springa sakta för jag ville inte att min höft skulle belastas för mycket. Mats hade tänkt att vila idag, fast när jag ändå skulle springa så sakta så följde han med som sällskap i mitt tempo, som annars är alldeles för sakta för honom nu för tiden. Det gick inte jättefort fast jag är ändå nöjd att jag kom iväg.

Ikväll blir det inte många knop gjorda, vi kommer såklart att titta på Wahlgrens som jag gillar.

Jag önskar en fin fortsatt kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.