Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Äntligen fredag

Den här dagen har jag längtat efter och det verkar bli en fin fredag med sol och utomhustermometern står på -11 grader. Den här veckan har jag varit supertrött och sovit så mycket som möjligt och det känns som jag fortfarande inte har sovit ifatt. Jag tror kanske att det har att göra med att jag la på ca en timme varje dag efter nyår och att det börja komma ifatt mig. Jag hoppas att jag inte kommer att bli tröttare för på måndag ska jag börja arbetsträna på 75%. Jag hoppas att jag inte blir tröttare för då kommer min tillvaro hemma bli alldeles för lidande.

Visst räknade jag med att jag skulle bli tröttare fast jag vill ju att jag sedan ska bli piggare igen så jag klarar arbetsbördan. Så länge jag inte får huvudvärk varje dag så får jag väl vara glad.

I helgen har vi inget mer planer än vår träning med bad i morgon bitti tillsammans med några vänner. Det är lördagens höjdpunkt så den ställer jag nästan aldrig in, bara om vi måste iväg någonstans. Jag tycker att jag får energi efter mitt kallbad som jag har med mig under lördagen. 😊

Idag kommer det nog vara ganska lugnt på Centrumskolan och i eftermiddag har jag inga planer. Jag kommer säkert däcka i soffan för att orka med kvällen.

Ikväll blir det potatisgratäng och nötkött till, och ett gott rött vin till. Det är vårt fredagsmys och vi kommer säkert slöa framför tvn innan det är dags för att sova.

Jag hoppas ni får en fin dag, kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *