Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Årets första dag 2022

Det är lördag denna första dag på året. Ni som följer mig vet att vi brukar springa och bada på lördagsmorgnar fast eftersom vi är i fjällen så blev det ingen löpning. vi snöbadade igår så därför blir det en hoppbild även denna lördag. Jag kan ju inte frångå mina rutiner. 😂😱

Vi hoppar in det nya året i Tandådalen

Idag var alla lite sega på morgonen så vi kom iväg kvart i tio till backen. Det var bara dottern, Mats och jag för Rasmus ville sova och William skulle plugga. Vi åkte i Tandådalen och det var en fin förmiddag med solen som sken. Vi hade varm choklad med oss som vi drack i backen. Vi åkte även några åk med syskonbarnen innan vi åkte hem för att käka lunch. Eftersom jag alltid lagar för mycket mat så hade vi rester över som vi åt idag.

Efter lunchen var Rasmus sugen på att åka och dottern stannade hemma hos William för hon kände sig trött och ville inte riskera att ramla sista dagen. Medan Rasmus åkte så passade vi på att åka och lämna våra skidor som vi hyrt och Rasmus har en egen bräda så då var det ett bra tillfälle så slipper vi det imorgon på vägen hem. Vi kommer spara tid och packningsmöjlighet. På vägen till Skidhuset stannade vi till i Kläppen där Mats kusin har sin husvagn stående. Vi fick en lite pratsund och fika så nu är väl risken stor att jag kommer vara vaken inatt med tanke på att jag drack kaffe och åt pepparkaka. Det var trevligt att träffa Marcus och Hillewi och deras dotter Wilma. Oscar var i backen och åkte så honom träffade vi aldrig. Sedan lämnade vi skidorna och på vägen tillbaka plockade vi upp Rasmus som åkt några åk och sedan gått in och satt sig i baren hos Victor och beställt öl och vitlöksbröd.

Nu ikväll har vi bastat och jag har självklart slängt mig i snön för sista gången. Nu ska vi packa det mesta städa det som kan städas ikväll. Vi räknar med att kunna vara från stugan i morgon runt klockan 10.00, inpackade och färdigstädade. Vi är ju många som kan hjälpas åt. Rasmus ska bara ha ett möte via nätet med några klasskompisar inför något grupparbete innan vi åker.

Det har verkligen varit en härlig semester och sköna dagar här uppe i fjällen. Det ger mersmak, får se om vi kommer iväg med Malin och Urban i slutet av januari som vi planerat. Det beror på om alla får semester.

Jag hoppas ni haft en bra första dag på detta år, kram Susann 💜