Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Årets sista dag ⛷

Idag eller rättare sagt igår eftersom klockan slagit midnatt när jag skriver detta inlägg åkte vi först skidor i Hundfjället. Mats skjutsade oss och sedan åkte han hem för att vila.

Det var väldigt mycket folk i backen idag fast vi fick några sköna manchesteråk direkt när vi kom till backen. Vi åkte en stund tillsammans med syrrans familj innan vi bestämde oss för att ta transportliften till Tandådalen.

Mats hade sovit på förmiddagen och kände sig piggare så han mötte upp oss på Mezzo där vi åt lunch.

Efter lunchen åkte barnen och jag och Mats tog en promenad i det härliga vintervädret. Jag gick in i fjällkyrkan och tände ett ljus för mamma.

Vid tvåtiden hade alla åkt färdigt och då åkte vi till stugan för jag behövde sova för att jag skulle orka med kvällen.

Vid sextiden kom syrrans familj och vi skålade i bubbel och åt lite kex och ost innan det var dags för att åka till Mezzo för att äta nyårsmeny. Vi fick en god trerätters så vi är nöjda med besöket. Det är kul att även få träffa Victor trots att han jobbar.

Efter maten gick vi ut och barnen ville gå upp i backen och åka nerför. De hade fått två sopsäckar av Victor som de åkte på.

Sedan tände vi japanska lyktor medans vi inväntade tolvslaget och raketerna. Det sköts en massa raketer och det var många glada människor som kommit ut.

När vi önskat varandra gott nytt år så åkte vi tillbaka till stugan och nu ligger alla i sängarna och ska sova för imorgon eller rättare sagt idag så är det sista dagen som vi ska åka utför.

Det har varit en bra nyårsafton, nu önskar jag alla mina fina bloggvänner ett riktigt gott nytt år, kram Susann 🥂💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *