Bara 8 och tĂ„lamod 😊

Godmorgon pĂ„ Dig som tittar in till mig idag. jag vaknar upp till en grĂ„ dag med regnet hĂ€ngande i luften. termometern visar bara 8 grader sĂ„ vĂ€rmen verkar inte vara pĂ„ G. Jag har som ni nog mĂ€rkt pysslat med bloggens layout och jag fĂ„r be ha lite tĂ„lamod med mig, för jag Ă€r inte jĂ€ttehemma pĂ„ datorer och hemsidor. Jag trĂ€nar genom att göra olika val som jag mĂ€rker lite senare att jag kanske behöver Ă€ndra. Jag tror att jag snart har fĂ„tt till en bloggsida sĂ„ som jag tycker att den ska vara. Det Ă€r alltid lite trix och fix nĂ€r en ska göra nĂ„got nytt och obekant. Tack för att ni Ă€r sĂ„ tĂ„lmodiga med mig. 😊💜

Fredag idag och det kÀnns sÄ skönt att helgen Àr hÀr. Den hÀr veckan har jag varit extra trött av nÄgon anledning fast nu kÀnner jag att jag nog Àr ifatt mig sjÀlv igen. Idag blir det Centrumskolan och jag börjar alltid senare pÄ fredagar sÄ det Àr skönt att kunna ta det lite lugnt innan jag drar.

Efter Centrumskolan ska jag bara handla lite och sedan blir det hem och vila. IgÄr hoppade jag över min eftermiddagssömn för en löptur och ett dopp. Jag klarade mig nÀstan förutom nÄgra minuter runt 18 dÄ jag slumrade till i soffan. Jag kunde bara inte hÄlla mig vaken. Som tur var kom Mats in i tvrummet och skulle hÀmta nÄgot för han hade ju APT till 19.00 och dÄ vaknade jag till som tur var. Det blev inte mÄnga minuter som jag sov sÄ nattsömnen blev inte förstörd.

IkvÀll har vi inga planer utan det blir nog bara chill framför tvn och sedan kommer jag nog somna tidigt för att vara pigg inför morgondagens löpning och bad.

Bilden Àr tagen den 1 maj 2021

Jag önskar Dig en fin och hĂ€rlig fredag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *