Bara 8 och tålamod 😊

Godmorgon på Dig som tittar in till mig idag. jag vaknar upp till en grå dag med regnet hängande i luften. termometern visar bara 8 grader så värmen verkar inte vara på G. Jag har som ni nog märkt pysslat med bloggens layout och jag får be ha lite tålamod med mig, för jag är inte jättehemma på datorer och hemsidor. Jag tränar genom att göra olika val som jag märker lite senare att jag kanske behöver ändra. Jag tror att jag snart har fått till en bloggsida så som jag tycker att den ska vara. Det är alltid lite trix och fix när en ska göra något nytt och obekant. Tack för att ni är så tålmodiga med mig. 😊💜

Fredag idag och det känns så skönt att helgen är här. Den här veckan har jag varit extra trött av någon anledning fast nu känner jag att jag nog är ifatt mig själv igen. Idag blir det Centrumskolan och jag börjar alltid senare på fredagar så det är skönt att kunna ta det lite lugnt innan jag drar.

Efter Centrumskolan ska jag bara handla lite och sedan blir det hem och vila. Igår hoppade jag över min eftermiddagssömn för en löptur och ett dopp. Jag klarade mig nästan förutom några minuter runt 18 då jag slumrade till i soffan. Jag kunde bara inte hålla mig vaken. Som tur var kom Mats in i tvrummet och skulle hämta något för han hade ju APT till 19.00 och då vaknade jag till som tur var. Det blev inte många minuter som jag sov så nattsömnen blev inte förstörd.

Ikväll har vi inga planer utan det blir nog bara chill framför tvn och sedan kommer jag nog somna tidigt för att vara pigg inför morgondagens löpning och bad.

Bilden är tagen den 1 maj 2021

Jag önskar Dig en fin och härlig fredag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *