Jag,  Sjukskriven/Arbete

Bloggutmaningar 2020

Madeleine fortsätter även i Januari med sina utmaningar och jag hakar på några dagar efter alla andra då jag inte varit hemma. Det är lättare att blogga när en inte måste vara social hela tiden. Här kommer utmaningarna fram tills igår.

1 Januari 2020 – Första januari idag och nytt år, vad gör du idag?

Jag befann mig i Kläppen och på morgonen och förmiddagen tog jag det lugnt. På eftermiddagen blev det lite utförsåkning.

2 Januari 2020 – Idag börjar vardagen för många igen, är du tillbaka på ditt jobb eller skolan?

Nej, jag är ledig och är på semester med min familj i Kläppen.

3 Januari 2020 – Fredag idag, vad är fredagsmys för dig?

Det är att äta och dricka något gott och har sjunkit ner i soffan framför tvn tillsammans med mannen eller familjen. Fast nuförtiden är ju barnen vuxna och bor inte hemma så om de kommer hem en fredag är det såklart extra mysigt.

4 Januari 2020 – Lördag betyder lördagsgodis för vissa. Äter du godis på lördagar?

Nej, i vår familj har vi inte bara ätit godis på lördagar. Mats och jag upplever att det blir lite hysteri kring godisätandet om en bara får äta på lördagar. Själv har jag inte ätit godis på två år förutom på julafton då jag har tillåtit mig att äta. Jag kommer fortsätta detta året att inte äta godis för det är ett sätt att minska på sockerintaget.

5 Januari 2020 – Nytt år brukar betyda att hälsan är i fokus, är det så för dig?

Både ja och nej. Jag har tänkt på min hälsa ett tag nu så det är inte bara för att det är ett nytt år. Jag kommer fortsätta att tänka på min hälsa genom att träna och springa som jag och Mats har gjort. Det är viktigt att tänka långsiktigt så det inte bara blir periodvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *