Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mina tankar inför 2020

Förra året reflekterade jag också inför kommande år. Blev det som jag hade tänkt mig?

jag vill se möjligheter och ha en positiv inställning – Detta är något som jag vill fortsätta ha kvar i mitt tänk inför 2020.

– jag ska fortsätta att inte äta godis och tänka på mitt sockerintag (förutom julhelgen) – Detta målet har jag kunnat hålla och jag åt bara godis på julafton 2019. Jag tycker att det är lätt att inte äta godis så det kommer jag fortsätta med även 2020. Jag äter chips och ostbågar på en utav dagarna på helgen.

– jag ska fortsätta med att springa och försöka få in lite mer träning på gymmet. Detta målet tycker jag att jag lyckats med 2019, jag har mått bättre och lyckats lägga in gymdagar tillsammans med Mats. Vi kommer fortsätta träna 4 gånger i veckan så jag är verkligen nöjd med det. Sedan är det roligt att Mats hängde på min träning så det har blivit en gemensam aktivitet.

– jag ska ta vara på tiden och träffa pappa lite oftare – Tyvärr blev det inte så 2019 fast intentionen var så. Detta mål får stå kvar och jag hoppas att jag kan uppfylla det lite mer i år.

– jag ska vara tacksam och nöjd för det jag har. Jag upplever att jag har blivit bättre på att vara här och nu och då brukar jag reflektera kring vad jag har att vara tacksam över. Genom att stanna upp i livet gör att jag är nöjdare. Jag kommer fortsätta att ge mig själv en stund innan jag ska sova att reflektera över vad jag är nöjd med och tacksam för.

– jag ska utmana mig med saker som jag inte brukar. Det har jag nog gjort mer än tidigare under 2019. Jag ska fortsätta med det tänkesättet, vad mår jag bra av?

– jag ska försöka vara mitt bästa jag. Detta är svårt fast jag vill verkligen vara en person som jag kan känna mig stolt över. Detta är ett mål som får ligga kvar även 2020.

Detta är lite av min reflektion, inte lätt alla gånger fast om en reflekterar över hur jag är som person så kanske jag kan vara en lite bättre människa. Om en inte reflekterar kan en ju inte bli medveten…  allt tar sin tid, så små steg åt gången är min melodi. 

Vilken sorts person vill du vara?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *