Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Dan före dan…

Godmorgon alla mina vänner. Jag har tydligen kommit in i en period när jag inte kan sova på morgonen. Idag gick jag upp vid sju istället för att ligga kvar och vrida mig i sängen så jag väcker Mats.

Jag hann inte med julskinkan igår så nu har den åkt in i ugnen, jag tillagar alltid julskinka i ugn med ugnsfolie runt och temperaturen ska komma upp i 70 grader.

Efter att jag skrivit klart detta inlägg ska jag koka gröten. Jag kokar alltid min gröt på så svag värme så det brukar ta några timmar innan den blir klar. Jag provade en gång att göra annorlunda så gröten verkligen kokade hela tiden fast då lyckades jag inte alls med gröten utan den brände vid och var knappt färdig.

Idag blir att städa lite innan pappa och syrran kommer imorgon för att fira jul med oss. Mats och jag kommer även åka in till stan i eftermiddag, har två klappar kvar att köpa fast vet vad så det kommer gå snabbt. Sedan ska vi också köpa lotter till uppesittarkvällen, en tradition som infördes förra året av Rasmus så nu får väl den fortsätta.

Ha en underbar dan före dan och ta det lugnt i julstressen.

Kram Susann

2 kommentarer

 • Elisabet Karlsten

  God morgon, vill börja med att berätta att jag har försökt men inte lyckats kommentera dina senaste inlägg.
  Japp idag dagen före den stora dagen. Skinkan ska grillas och en Janson ska in i ugnen. Men först ska jag ta mig till gymmet. Trevlig helg till er 🎅🏼

  • Susann

   Godmorgon, jag undrade vart du tagit vägen…
   Härligt att du åker till gymmet idag, vi tänker bege oss dit imorgon bitti innan familjen vaknar.
   Dan före dan och det blir alltid lite att göra in i det sista. Trevlig helg till er med.