Jag,  Sjukskriven/Arbete

Det Ă€r fredag 😊🌞

Det kan inte bli bÀttre för det Àr fredag och dÄ infinner sig alltid en hÀrlig kÀnsla. Solen skiner och det Àr 12 grader sÄ Àven denna dag kommer bli fin. Veckan har gÄtt fort som vanligt och snart Àr det dags för att Äka och jobba de sista timmarna innan jag tar helg.

Idag kommer vi Äka hem till mig efter lunch med nÄgra elever för att göra BÀst i test tÀvlingar. Det Àr nya elever som fÄr prova pÄ dessa tÀvlingar som Marielle och jag hittat pÄ till dem. Det ska bli kul. Jag har förberett till en tÀvling nu pÄ morgonen. Jag har lagt ut lappar som leder till nya lappar och sedan med hjÀlp av lapparna som de samlat ihop ska de bilda ett ord för pÄ varje lapp stÄr det en bokstav. För att vinna ska de gör det som ordet bildar och pÄ snabbast tid.

I eftermiddag blir det handla skaldjur för det har Victor bestÀmt att vi ska Àta. Han fick bestÀmma eftersom han har fyllt Är. Sedan ska vi spela paddel med Victor och Torun, de har aldrig spelat tidigare sÄ det ska bli kul att se om de tycker det Àr roligt.

IkvÀll blir det fredagsmys och sÀkerligen nÄgot spel om Mats och jag fÄr bestÀmma. Vad hÀnder för er idag?

Nu önskar jag er en hĂ€rlig fredag, kram Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *