Jag,  Sjukskriven/Arbete

Det är fredag 😊🌞

Det kan inte bli bättre för det är fredag och då infinner sig alltid en härlig känsla. Solen skiner och det är 12 grader så även denna dag kommer bli fin. Veckan har gått fort som vanligt och snart är det dags för att åka och jobba de sista timmarna innan jag tar helg.

Idag kommer vi åka hem till mig efter lunch med några elever för att göra Bäst i test tävlingar. Det är nya elever som får prova på dessa tävlingar som Marielle och jag hittat på till dem. Det ska bli kul. Jag har förberett till en tävling nu på morgonen. Jag har lagt ut lappar som leder till nya lappar och sedan med hjälp av lapparna som de samlat ihop ska de bilda ett ord för på varje lapp står det en bokstav. För att vinna ska de gör det som ordet bildar och på snabbast tid.

I eftermiddag blir det handla skaldjur för det har Victor bestämt att vi ska äta. Han fick bestämma eftersom han har fyllt år. Sedan ska vi spela paddel med Victor och Torun, de har aldrig spelat tidigare så det ska bli kul att se om de tycker det är roligt.

Ikväll blir det fredagsmys och säkerligen något spel om Mats och jag får bestämma. Vad händer för er idag?

Nu önskar jag er en härlig fredag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Det är fredag 😊🌞