Arbete/sjukskrivning,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Helgen gick fort.

Godkväll alla som tittar in till mig. Helger går alltid fort och även denna har gjort det. Ni kanske undrar vad som har hänt i helgen så jag börjar väl med fredagseftermiddagen då vi spelade paddel med Victor och Torun. Det var första gången för dem och de tyckte det var roligt. Victor fick det som present att spela paddel för vad ger vi till någon som inte bor på någon fast plats utan säsongsjobbar?

Sedan blev det fredagsmys i form av bubbel och skaldjur plus lite annat smått och gott. Det blev en mysig kväll och självklart spelade vi spel innan det var dags för sängen.

På lördagsmorgonen fick vi sällskap av Victor och Torun för Torun tyckte att de kunde följa med och bada. Victor följde med fast mycket motvilligt och det blev ett dopp för båda. Fast det var nog det snabbaste doppet någonsin som Victor gjorde, han var till och med snabbare än vad Maria var i början av sin vinterbadskarriär.

Sedan blev det kaffe och blåbärssoppa som vanligt och till och med solen ville titta fram då. Det var 14 grader i luften och 10,3 grader i vattnet.

När vi kom hem blev det frukost i uterummet och sedan tog jag det lugnt resten utav dagen eftersom vi skulle till Malins 50 årsfest. Strax innan halv sex skjutsade Victor oss till festen. Det var en mysig fest med Malin och Urbans vänner. Det bjöds på varmrökt lax, rökta räkor, kallrökt lax mm så alla blev verkligen mätta. Malin hade gjort marängtårta med blåbär på som åts till kaffet. Urban hade fixat ett musikquiz och vi var indelade i olika lag. det var trevligt och rätt som det var var klockan 01.30 och då var Victor så snäll och hämtade oss.

Jag somnade faktiskt ganska meddetsamma för jag var trött efter festen. Fast även om jag somnade sent så vaknade jag naturligtvis tidigare än vad jag ville. Klockan sju slog jag upp mina bruna fast försökte somna om fast det gick inte. Vid åtta steg jag upp för jag orkade inte ligga kvar i sängen längre. Vid nio hade alla vaknat och vi åt frukost. Mats gjorde amerikanska pannkakor som han brukar då det är söndag. Victor och Torun skulle åka till Göteborg på fm.

Jag och Mats bokade en paddelbana till klockan 11 och spelade tillsammans med Annika och hennes systerdotter Ellen. Det var kul och det var första gången för dem.

När vi kom hem blev det lite solande ute, jag vill ju få lite bränna innan Rhodos så jag inte bränner mig när jag är där. Mats har klippt gräset för det var väldigt långt. Sedan har vi bara tagit det lugnt idag och både Mats och jag har sovit skönt i vårt varma uterum. Nu ikväll var vi en tur till Maxi för vi var tvungna att ha toalettpapper.

När vi kom hem från affären så har jag jobbat lite för jag behövde göra färdigt uppgiften till hemkunskapen imorgon. Nu är det gjort så nu blir det Let’s dance för det såg inte vi på igår kväll

Nu önskar jag er en trevlig fortsatt kväll, kram Susann 💜

6 kommentarer