Det har snöat

Då har det äntligen snöat här i Kalmar. När jag såg de stora flingorna som dalade ner utanför Centrumskolans fönster blev jag glad för jag har längtat efter snön som lyser upp i naturen.

Idag har det varit en lugn dag på Skolan och efter skolan åkte jag för att fixa present till Molly. Det tog ett tag innan jag bestämde vad jag skulle köpa. De flesta gånger brukar det bli presentkort fast den här gången tänkte jag att jag vill köpa något. Det blev en ziptröja i märket adidas, en buff och en mindfulnessmålarbok. Innan jag åkte hem handlade jag lite mat, vi behövde lite basvaror som mjölk och fil.

När jag kom hem var ju Mats hemma, hade glömt att han jobbade hemifrån hela dagen. När jag kom innanför dörren såg jag att han hade skött sig, han hade städat så det slapp jag.

Ikväll åt vi vårrullarna som vi hade i frysen, de vi gjorde när Samina var hemma. De var goda nu också. Efter maten åkte vi en tur för att lämna presenten till födelsedagsbarnet.

Mats och jag fick vår julklapp som glömdes levereras till oss innan jul. Vi fick varsin handduk och det passar ju bra till oss. 👍🏾🏊🏾‍♂️

När vi kom hem grottade vi ner oss i soffan framför Mästerkocken och sedan kommer vi titta på handbollsmatchen.

Kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.